Nový přírůstek do našeho vozového parku

Náš vozový park se rozrostl o zbrusu nový tahač značky MERCEDES-BENZ, konkrétně Actros 963-A-E. The post Nový přírůstek do našeho vozového parku appeared first on Mrozek.

projít na článek

Obnova vozového parku

V lednu 2020 přibyly do firemní flotily dva valníkové vozy typu Mercedesy Sprinter……Oba vozy nahradily dva starší valníky, takže došlo k dalšímu snížení ekologické zátěže při zachování flexibility dodávek vůči našim zákazníkům. Th

projít na článek

Úspornější a udržitelnější fleet díky nástroji Quickscan

V Business Lease jsme na výraznější nástup elektromobility připraveni a dokážeme klientům vymyslet řešení na míru. Díky nástroji Quickscan umíme efektivně pracovat s daty o vozových parcích, navrhneme, kde uspořit, jak snížit produkci CO2 nebo jak lépe na

projít na článek

V parku

The post V parku first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

22. 5. 2020 – spuštění nového webu prepeti.cz

Pro našeho klienta jsme spustili nový web www.prepeti.cz. Vytvořili jsme nový design na zakázku včetně změn ve způsobu zobrazování obsahu. Více zde.

projít na článek

Nový iPhone bude představen 12. září

Potvrzeno! Nový iPhone 8 (pravděpodobný název) bude oficiálně představen 12. září. Keynote, která začíná v 19:00 našeho času, se poprvé uskuteční v novém sídle Applu, přesněji v divadle Steva Jobse.

projít na článek