Nový prostor TRAGAKBLT1E

Po téměř ročních přípravách bude od 14.7.2022 k dispozici nový prostor TRAGAKBLT1E. Tento prostor bude sloužit jako alternativa k výstupnímu bodu Mike. Piloti přilétávající a odlétávající z/do LKLT tedy mohou přes nový prostor TRAGA1E odletět do neřízeného prostoru třídy G bez nutnosti přechodu na frekvenci Kbely Věž a vstupu do MCTR Kbely. Jako doporučený vstupní bod do prostorů TRAGA byl vybrán splav na Labi severovýchodně města Kostelec nad Labem ( 50 13 24 N 014 35 46 E ve výšce maximálně 2000 ft AMSL) Pozor, nad splavem je sestupová osa ILS 28 LKVO ve výšce 2500ft AMSL! Další variantou je trasa LKLT severně SLZ plochy Borek. Postupy: Odlet z LKLT přes TRAGA1E (Kostelec/Borek) je možný pouze na spojení s Letňany Radio 120,335. Pokud pilot nenaváže spojení se stanovištěm poskytování informací Letňany, MUSÍ navázat spojení se stanovištěm Kbely Věž 120,880 a postupovat dle pokynů MTWR Kbely.Přílet do LKLT přes TRAGA1E (Kostelec/Borek) je možný pouze na spojení s Letňany Radio 120,335. Pokud pilot nenaváže spojení se stanovištěm poskytování informací Letňany před vstupem do prostoru TRAGA1E, MUSÍ navázat spojení se stanovištěm Kbely Věž 120,880 minimálně 3 minuty před vstupem do CTR a pokračovat přes vstupní bod Mike. Prostory TRAGA 1N,1S a 1E jsou vždy aktivovány současně.Odlet přes TRAGA 1E není kapacitně omezen.Odlet přes body Mike, Lima, Uniform a Romeo bude probíhat s 3 minutovými rozstupy.Všechna letadla musí být vybavena odpovídačem, a nebo let bez odpovídače zkoordinovat předem.The post Nový prostor TRAGAKBLT1E first appeared on Letiště Letňany.

projít na článek

NOVÝ DEN 28.8.2023

Hostem pořadu NOVÝ DEN 28.8.2023 v 8:00 na CNN Prima NEWS byl Martin Trávník, fyzioterapeut, cvičitel metody SPS (SM systém) a zakladatel Centrum zdravých zad. Podívejte se cca v čase 14:44.

projít na článek

Dodávka dílny

Dodávka dílny pro firmu KNAP INDUSTRIETECHNIK V náročné době covidové se firmě podařilo zrealizovat  požadavek firmy KNAP INDUSTRIETECHNIK na dodávku 4 strojů pro jejich nový výrobní prostor v Mladé Boleslavi Kosmonosech. Stroje byly dodány v barvách fir

projít na článek

Nový přístroj BBC 2

jednoduché, intuitivní ovládání názorné a snadno pochopitelné vyhodnocení vysoký stupeň automatizace efektivní, rychlý a výkonný podpora BICOM terapie Článek Nový přístroj BBC 2 se nejdříve objevil na bicomplzen.cz.

projít na článek

Nový zážitkový bazén otevřen

Milí hosté, od podzimu tohoto roku náš hotel čekají další plánované změny, které se tentokrát budou týkat bazénové haly. Hotel Harmonie pro vás připravuje nový zážitkový bazén a těšit se můžete například na chrlič, bublér, masážní lehátka a lavice a v nep

projít na článek