Nový rekreační dům

V přízemí velký obývací pokoj, kuchyň, krbová kamna, jeden pokoj na spaní a WC s koupelnou, v podkroví 3 pokoje na spaní budou ideální pro rodiny s dětmi. Pouhých 15m od domu se nachází venkovní gril na opékání a vyhřívaný venkovní bazén. V bezprostřední blízkosti domu je dětské hřiště s kolotoči, skluzavkami a pískovištěm - budete mít děti pod dohledem z balkónu:-) Cena na vyžádání.

projít na článek

Ubytování Šumava, Lipno, Jižní Čechy - rekreační středisko MENFIS

KRAJ a OKRES: Kraj Jihočeský , okres Český Krumlov NÁZEV a ADRESA: Rekreační středisko Menfis Hořice na Šumavě 33 382 22 TELEFONNÍ ČÍSLO: 724 025 730 www stránky: www.menfis.cz E-mail: menfis@menfis

projít na článek

Ubytování Máchovo jezero - rekreační středisko ELITE - Staré Splavy

Ubytování v lokalitě: Máchovo jezero KRAJ a OKRES: kraj Liberecký, okres Česká Lípa NÁZEV a ADRESA: Rekreační středisko Elite Pod Borným 261 471 63 Staré Splavy TELEFON do zařízení: 602 623 035 Kontakt

projít na článek

Nový web pro AT PRO s.r.o.

Pro společnost AT PRO, s.r.o. jsme vytvořili nový web https://atpro.cz/. Článek Nový web pro AT PRO s.r.o. se nejdříve objevil na Web pro Vás.

projít na článek

Nový web JPI GROUP s.r.o.

Pro společnost zabývající se developerskými projekty jsme vytvořili nový web https://jpigroup.cz/. Článek Nový web JPI GROUP s.r.o. se nejdříve objevil na Web pro Vás.

projít na článek

Nový katalog

Připravili jsme pro vás nový katalog produktů jeho verze zde. Příspěvek Nový katalog pochází z Akustické materiály

projít na článek