Nový tylovický rekord v požárním útoku

HUTISKO-SOLANEC - Nového osobního rekordu dosáhli tylovičtí hasiči na sobotní soutěži prvního ročníku O putovní pohár Hutiska-Solance, do níž se přihlásily dvě desítky družstev. Sportovní zápolení sice první zářijovou sobotu provázel déšť, ale jak pro Tylovice.cz uvedl Stanislav Gajdůšek, tiskový mluvčí SDH Tylovice, na mokré trati nenastal žádný problém, rychlá voda a pěkné sestřiky zastavily časomíru na čase 15:29, což je tylovický rekord! Ten také zajistil Tylovjanům první místo, k němž našim chlapcům upřímně blahopřejeme! A jak si vedlo tylovické béčko? „Taky se krásně rozběhlo, ovšem pád a následný prostřik u levého terče zastavil časomíru na hodnotě 18:26, což stačilo na pátou příčku. I tak opět pochvala, je vidět, že to kluky chytlo a snaží se,“ dodal Standa Gajdůšek. „Po vyhlášení jsme se přesunuli na Prostřední Bečvu, kde se uskutečnil druhý ročník soutěže O pohár starosty obce. Na start šlo jako první opět áčko ze šesté pozice. Obdobné podmínky jako na Hutisku, mokrá dráha a sem tam pár kapek. Útok skoro jako přes kopírák a čas 15:96 nám průběžně stačil na opětovnou první příčku. Ovšem na start se postavilo družstvo z Dolní Bečvy a předvedlo útok s časem 15:95! Jedna jediná setina sekundy nás dělila od soutěžního double za první místo. Tylovické béčko zaznamenalo bohužel opět pád, tentokráte u základny, a výsledný čas 17:64 stačil jen na šestou příčku,“ dodal Standa Gajdůšek. Tylovické družstvo se dvěma poháry, které získalo na sobotních soutěžích 1. září 2012.

projít na článek

Soutěž v požárním útoku v Hulicích

SDH Křivsoudov se zúčastnil 6. 7. 2018, v rámci oslav 110. výročí založení SDH Hulice soutěže v požárním útoku. Síly si rozdali zejména sbory, které soutěží v Benešovské lize. Celkový výsledek byl velice úspěšný - 2. místo.

projít na článek

Devátý ročník soutěže v požárním útoku O pohár starosty města Rožnov pod Radhoštěm je minulostí!

V sobotu 15. srpna 2020 se již po desáté konala v rožnovském městském parku u hudebního altánu pohárová soutěž v požárním útoku mužů a žen. Pořádal ji sbor dobrovolných hasičů z místních Tylovic.

projít na článek

Ohlédnutí za pohárovou soutěží hasičů v Rožnově

Celkem čtyřiadvacet družstev se 17. srpna 2019 zúčastnilo osmého ročníku pohárové soutěže v požárním útoku mužů a žen v Rožnově pod Radhoštěm. V soutěži, která byla zároveň i sedmým kolem Valašské hasičské ligy v požárním útoku, se v městském parku u Hude

projít na článek

Pozvánka na hasičskou soutěž O pohár starostky města

 Sbor dobrovolných hasičů Tylovice zve všechny příznivce požárního sportu na již třetí ročník soutěže v požárním útoku O pohár starostky města Rožnov pod Radhoštěm. Soutěž se koná v sobotu 23. srpna 2014 od 15 hodin v rožnovském městském parku u jezírka z

projít na článek

Rekord 2675

Včera byla žižkovská kuželna svědkem přepisování dějin. A tým, ve složení Šveda, Fiala, Hroza, Dryák, Veselý a Šimůnek, totiž překonal své dosavadní týmové maximum. Nový rekord má hodnotu 2675 kuželek. [] The post Rekord | 2675 appeared first on Astra ZM.

projít na článek