Nový web!

Zdravíme naší fanouškovskou základnu (zdar Ziky a Toncku!) a všechny donátory (Ziky, tady je link: donace). Je to konečně tady – máme nový web! A čím zábavnějším začít, než podrobnou historií toho starého. Psal se rok 2012 - většina populace očekávala konec světa, ale vesmír toho dne uvolnil nahromaděnou tenzi studentského spolu–soužití a v mohutném přetlaku tvůrčího kvasu vyprýštily na internet gejzíry geniality – náš starý web. Sofistikovaný a inteligentní humor si předával štafetový kolík s akademicky vycizelovanou formou a osobitým výběrem témat (Píčoviny).

projít na článek

Nový web pro AT PRO s.r.o.

Pro společnost AT PRO, s.r.o. jsme vytvořili nový web https://atpro.cz/. Článek Nový web pro AT PRO s.r.o. se nejdříve objevil na Web pro Vás.

projít na článek

Nový web JPI GROUP s.r.o.

Pro společnost zabývající se developerskými projekty jsme vytvořili nový web https://jpigroup.cz/. Článek Nový web JPI GROUP s.r.o. se nejdříve objevil na Web pro Vás.

projít na článek

Nový katalog

Připravili jsme pro vás nový katalog produktů jeho verze zde. Příspěvek Nový katalog pochází z Akustické materiály

projít na článek

Nový web spuštěn

Připravili jsme pro vás nový web. Změnila se struktura, přibylo spoustu informací o našich produktech, byly přidány interaktivní funkce a to vše tak, aby vám maximálně usnadňovaly práci. Příspěvek Nový web spuštěn pochází z Akustické materiály

projít na článek

Nový vzhled stránek

Od května 2016, mají naše webové stránky nový vzhled. Měli by být více zajímavé a jednodušší pro Rezervaci Vašeho apartmánu. Příspěvek Nový vzhled stránek pochází z Penzion U Heřmánků

projít na článek