Nutriční ketóza aneb ketogenní dieta

Ketogenní dieta si, za dobu své existence, získala řadu příznivců, ale i odpůrců. V současné době se využívá nejen k hubnutí, ale i léčbě nemocí jako je například epilepsie či diabetes typu 2. Její benefity se i nadále prověřují a rozšiřují za pomoci výzkumných vědeckých studií. Ketóza je velice užitečným pomocníkem při hubnutí a pro mnoho lidí tou nejlepší cestou. V článku si ujasníme, co je to nutriční ketóza, ketony a keto-adaptace. Prostě vše, co potřebujete vědět, pokud vás zajímá jak zhubnout za pomoci ketózy a ketonů. Co je to nutriční ketóza? Nutriční ketóza je přirozený metabolický stav, ve kterém lidské The post Nutriční ketóza aneb ketogenní dieta appeared first on Fitplan.

projít na článek

Kalorie nebo hormony? O zmenšování tukových buněk a proč se liší člověk od člověka, sezona od sezony

Možná jste to také zaznamenali, ale existují dva názorové směry. Jeden se přiklání k preferencím a počítáním makroživin, druhý proti. Dá se říct, že každý z nich má pádné argumenty pro svůj názor. Když se vás ve fitku někdo zeptá, jaký jsou tvý makra, mys

projít na článek

Nutriční medicína - léčba stravou pod dohledem

Označení nutriterapie, aktivní buněčná výživa, mikronutrice, orthomolekulární medicína či nutriprevence popisují jedno a to samé, to jest buňku, jako základní a vývojově nejstarší formu živé hmoty a vytvoření takových podmínek, aby se jí dařilo co možná n

projít na článek

Vymalování bytu aneb Jak na to

Mohlo by se zdát, že jednoduchá aktivita, jakou je malování bytu, bude hračkou. Nenechte se zmást, i ta totiž vyžaduje Read More... The post Vymalování bytu aneb Jak na to appeared first on Bydlení v Praze.

projít na článek

Dieta před kolonoskopií

Příprava na kolonoskopii pomocí přípravku Fortrans. Dodržením zde uvedeného postupu se vyhnete nejen opakování vyšetření, ale i přípravy na něj.

projít na článek

Suika game aneb z třešně meloun!

Kdo z vás hrál 2048? Jak daleko jste se dostali? Pro ty z vás, kteří úplně neví, o Článek Suika game aneb z třešně meloun! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek