NUVIA a.s. a NUVIA Služby s.r.o. podepsaly na konci dubna Memorandum o spolupráci se skupinou ZVVZ!

Tímto Memorandem společnosti navazují na dřívější úspěšnou spolupráci při realizaci projektů pro jadernou energetiku či velké významné infrastruktury, jako byl např. společný projekt pro European Spallation Source ve švédském Lundu. Věříme, že navázání tohoto Partnerství bude dynamickým prvkem v rámci dalšího vývoje a směřování zúčastněných společností . Cet article NUVIA a.s. a NUVIA Služby s.r.o. podepsaly na konci dubna Memorandum o spolupráci se skupinou ZVVZ! est apparu en premier sur Nuvia Group.

projít na článek

Being NUVIA

Cet article Being NUVIA est apparu en premier sur Nuvia Group.

projít na článek

NUVIA Služby PASIVNÍ OCHRANA

Cet article NUVIA Služby PASIVNÍ OCHRANA est apparu en premier sur Nuvia Group.

projít na článek

NUVIA a.s. zahájila výstavbu nových výrobních a administrativních prostor

Cet article NUVIA a.s. zahájila výstavbu nových výrobních a administrativních prostor est apparu en premier sur Nuvia Group.

projít na článek

NUVIA a.s. se podílela na instalaci jednoho z největších systémů požární ochrany v JE Dukovany.

Cet article NUVIA a.s. se podílela na instalaci jednoho z největších systémů požární ochrany v JE Dukovany. est apparu en premier sur Nuvia Group.

projít na článek

Společnost NUVIA získala zakázku na automatizaci charakterizace odpadu v belgické jaderné elektrárně Doel.

Jedná se o měření, které kombinuje několik metod gama spektrometrickou charakterizaci pomocí HPGe detektorů, měření dávkového příkonu ze vzdálenosti 1m, realizace otěrů na povrchu sudu a jejich měření. Všechny procesy jsou plně automatizované, pokud jde

projít na článek