O čem se mlčí Michaela Kubátová Špryňarová

Stanislav Novotný se ptá Michaely Kubátové Špryňarové na zneužívání dětí, propagaci LGBT ve školách a zásah neadekvátní sexuální výchovy do zdravého duševního vývoje dětí Článek O čem se mlčí Michaela Kubátová Špryňarová se nejdříve objevil na AKADEMIE z.s..

projít na článek

O čem se mlčí – 2. narozeniny

14 000 000 zhlédnutí. 2 600 000 diváků. Článek O čem se mlčí – 2. narozeniny se nejdříve objevil na AKADEMIE z.s..

projít na článek

O čem se mlčí Petra Rédová

Stanislav Novotný se ptá Petry Rédové, kdy zkolabuje náš zdravotní systém a kde lidé zjistí, na co mají nárok a jak ho získat Článek O čem se mlčí Petra Rédová se nejdříve objevil na AKADEMIE z.s..

projít na článek

O čem se mlčí Jiří Mikeš

Stanislav Novotný se ptá Jiřího Mikeše na zvýšení poplatků pro ČT, zmizelé miliardy, začerněné smlouvy, zákaz kontroly z NKÚ a vyžírkovské honoráře pro účelové propagandisty Článek O čem se mlčí Jiří Mikeš se nejdříve objevil na AKADEMIE z.s..

projít na článek

O čem se mlčí Jindřich Rajchl

Stanislav Novotný se ptá Jindřicha Rajchla na diskriminaci ruských sportovců a umělců, rekordní chudnutí našich občanů a sobotní protivládní demonstraci na Václavském náměstí Článek O čem se mlčí Jindřich Rajchl se nejdříve objevil na AKADEMIE z.s..

projít na článek

O čem se mlčí Otto Černý

Stanislav Novotný se ptá Otty Černého, proč nás moralizují lidé bez páteře, komunističtí kariéristé a estébáčtí udavači, kteří se snaží zakrývat svoji vlastní minulost Článek O čem se mlčí Otto Černý se nejdříve objevil na AKADEMIE z.s..

projít na článek