Do patnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se ve Středočeském kraji přihlásilo 48 lokálních výrobců s 245 produkty. Mezi nominovanými výrobky je například Čerstvá smetana Jersey 30procentní od minimlékárny Dvůr Kobylnice Petry Šmejkalové nebo Malé vázané koláčky s tvarohovou náplní od Koláčových dobrot Marcely Soukupové. Soutěž Regionální potravina probíhá každo ...
Do patnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se ve Středočeském kraji přihlásilo 48 lokálních výrobců s 245 produkty. Mezi nominovanými výrobky je například Čerstvá smetana Jersey 30procentní od minimlékárny Dvůr Kobylnic
projít na článekDo patnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se ve Středočeském kraji přihlásilo 48 lokálních výrobců s 245 produkty. Mezi nominovanými výrobky je například Čerstvá smetana Jersey 30procentní od minimlékárny Dvůr Kobylnic
projít na článekDo patnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se ve Středočeském kraji přihlásilo 48 lokálních výrobců s 245 produkty. Mezi nominovanými výrobky je například Čerstvá smetana Jersey 30procentní od minimlékárny Dvůr Kobylnic
projít na článekDo čtrnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se přihlásilo ve Středočeském kraji 30 lokálních výrobců s celkem 134 produkty. Zastoupena byla nejsilněji kategorie Ostatní s nominovaným produktem - Med z lipové aleje z Včel
projít na článekDo čtrnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se přihlásilo ve Středočeském kraji 30 lokálních výrobců s celkem 134 produkty. Zastoupena byla nejsilněji kategorie Ostatní s nominovaným produktem - Med z lipové aleje z Včel
projít na článek