Obchodní centrum Čakovice

2019, Čakovice – OC, BurgerKing, KFC projekt DUR + DSP autor: Archicraft s.r.o., LINE architektura s.r.o. .fusion-gallery-2 .fusion-gallery-image {border:0px solid #f6f6f6;} Článek Obchodní centrum Čakovice se nejdříve objevil na LINE architektura s.r.o..

projít na článek

Obchodní centrum TESCO Petržalka

Pro firmu Metrostav na Slovensku jsme dodali a koordinovali instalaci umělé živé zelené stěny Svlačec.  Jedná se o exkluzivní umělou zelenou stěnu tvořenou směsí umělých rostlin s bílými květy. Prodáváme ji v dílcích 100x100cm (1m2).   Dokonale proprac

projít na článek

Zastavení prodeje

Vážení zákazníci, v souladu s nařízením vlády ČR jsme nuceni uzavřít naše obchodní centrum. Platné do odvolání! Děkujeme za pochopení!

projít na článek

obchodni akademie heroldovy sady

Obchodní akademie Heroldovy sady Promo video pro obchodní akademii. 

projít na článek

Největší nákupní centra světa

1. SM City North EDSA Největším nákupním centrem světa je právě SM City North EDSA o obchodní ploše 460 000 m2. Nachází se na Filipínách a každý víkend ho navštíví okolo čtyř a půl milionu lidí. Centrum bylo postaveno v roce 1985 a nachází se zde 1100 obc

projít na článek

Obchodní galerie Tabačka

Internetové stránky pro Obchodní galerii Tabačka v Novém Jičíně. Kompletní redesign včetně zachování původních odkazů. Článek Obchodní galerie Tabačka se nejdříve objevil na Onkardesign.

projít na článek