Obhájili jsme nejvyšší hodnocení důvěryhodnosti AAA

Nejvyšší hodnocení důvěryhodnosti AAA jsme poprvé získali před dvěma lety. Loni i letos se nám podařilo jej obhájit. V oblasti platební kázně a celkového finančního zdraví prokazujeme spolehlivost prostřednictvím nezávislého ratingu důvěryhodnosti již od roku 2014. Na mezinárodní hodnocení AAA udělované společností Dun & Bradstreet dosáhne pouze úzké procento ekonomických subjektů působících v České republice. Potvrzujeme tak dlouhodobě stabilitu vůči našim obchodním partnerům i zaměstnancům The post <strong>Obhájili jsme nejvyšší hodnocení důvěryhodnosti AAA</strong> appeared first on Orchitech.

projít na článek

Hodnocení nejvyšší důvěryhodnosti AAA

Jsme pyšní na to, že jsme i tento rok znovu získali nejvyšší stupeň hodnocení kredibility společnosti (AAA) od firmy Dun & Bradstreet, která se již více než 100 let zabývá hodnocením finančního a obchodního zdraví. Prostřednictvím tohoto ocenění tak m

projít na článek

Opět jsme jedním z Google CSS Premium Partnerů

Produktové kampaně na Googlu o 20 % výhodněji? Beze všeho. Obhájili jsme nejvyšší certifikaci Google Comparison Shopping Premium Partner a rádi pomůžeme zviditelnit i vaše produkty.

projít na článek

Hyundai IONIQ Electric získal nejvyšší hodnocení

Hyundai IONIQ Electric získal v žebříčku Green NCAP nejvyšší hodnocení za nízké emise a mimořádnou hospodárnost.

projít na článek

ŠKODA SCALA získala v testech Euro NCAP nejvyšší možné hodnocení

Škoda SCALA získala v testech nezávislé organizace European New Car Assessment Programme (Euro NCAP) nejlepší možné hodnocení v podobě pěti hvězd.

projít na článek

Nová Toyota Corolla a RAV4 získaly nejvyšší hodnocení

Letos uvedené modely Toyota Corolla a RAV4 dosáhly maximálního pětihvězdičkového výsledku v nejnovějších přísnějších testech bezpečnosti vozidel (2019) organizace Euro NCAP.

projít na článek