OBI Česká Lípa

.fusion-gallery-1 .fusion-gallery-image {border:0px solid #f6f6f6;} The post OBI Česká Lípa appeared first on PLASTSERVIS spol. s.r.o..

projít na článek

Chcete kvalitu? České firmy vám ji dodají. Značku Česká kvalita může nově používat 16 organizací

Rada kvality České republiky a Řídící výbor Národního programu Česká kvalita oznámily předání dalších 16 ocenění výrobkům a službám v Národním programu Česká kvalita. Certifikáty opravňující k užívání značky převzali zástupci oceněných firem na Dni s Česk

projít na článek

Česká skupina EFG chce navýšit výrobu biometanu, dá na to stovky milionů korun

[Zpráva z tisku] Praha 13. srpna (ČTK) - Česká investiční skupina Energy financial group (EFG), která podniká v energetickém zpracování biologicky rozložitelných odpadů a výrobě biometanu, plánuje v příštím roce zvýšit kapacitu výroby biometanu ve svých z

projít na článek

Jiří Hipský, Česká Třebová

Pokud by jste někdo potřebovali podřezat zdivo, byl jsem velmi spokojený s firmou DEGOLA. Výborná a vstřícná domluva jak s majitelem firmy, tak s řemeslníkama, dobře odvedená práce a lepší ceny než u velkých firem.

projít na článek

Den s Českou kvalitou - den kvalitních českých výrobků a služeb

Na půdě Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky se v pondělí 30. října uskuteční Den s Českou kvalitou. Program bude patřit značkám z Národního programu Česká kvalita a jejich novým držitelům.

projít na článek

Systém pro revizi potrubí a lokalizaci poruch

Společnost REMS nám na veletrhu Aquatherm Praha ukázala praktický mobilní kamerový inspekční systém pro analýzu poškozených trubek, kanálů, komínů a jiných dutých prostor. Zařízení nám předvedl Mojmír Böhm, jednatel společnosti REMS Česká republika.

projít na článek