Objednejte se na vyšetření prenatální diagnostiky

Na vyšetření prenatální diagnostiky (FISH, CVS, odběr plodové vody (amniocentéza) se můžete objednat vsekci: Objednejte se!

projít na článek

Nová sekce na webu centra prenatální diagnostiky: Cvs

Centrum prenatální diagnostiky v Brně pro vás připravilo novou sekci z oblasti prenatální diagnostiky. Po sekcích odběr plodové vody (amniocentéza), FISH je zde další vyšetření z oblasti prenatální diagnostiky: CVS.

projít na článek

Další nová sekce na webu prenatální diagnostiky: FISH

Po sekci amniocentéza (odběr plodové vody) pro vás Centrum prenatální diagnostiky v Brně připravilo novou sekci z oblasti prenatální diagnostiky, jedná se o vyšetření FISH.

projít na článek

Fotogalerie:prenatální diagnostika

Centrum prenatální diagnostiky v Brně zavedlo na webu prenatalni.cz novou sekci z oblasti prenatální diagnostiky: fotky. Před tím již byly zprovozněny tyto sekce z oblasti prenatální diagnostiky: odběr plodové vody (amniocentéza), FISH, CVS.

projít na článek

Nová sekce na webu prenatální diagnostiky

Dnes byla přidána nová sekce na našem webu o prenatální diagnostice, jedná se o typ vyšetření prenatální diagnostiky: Amniocentéza (odběr plodové vody).

projít na článek

Centrum prenatální diagnostiky: nový web o prenatální diagnostice

Minulý týden byl spuštěn nový web o prenatální diagnostice. Vše o vyšetřeních z prenatální diagnostiky (odběr plodové vody-amniocentéza) se dočtete na www.prenatalni.cz

projít na článek