Obklady nové doby

Při stavbě nového domu nebo při renovaci se často vyskytne otázka, jaké zvolit obklady. Zejména v místnostech, ve kterých nám později svou přítomností ušetří práci, čas i finanční prostředky za údržbu. Současní výrobci obkladů i dlažeb vycházejí tomuto trendu vstříc a dodávají na trh skutečně pestrou škálu jak v sortimentu minimalistickém, tak i tradičních materiálech. Na své si přijdou i vyznavači čistě přírodních materiálů anebo milovníci extravagantních vzorů. §  Na špičce zájmu je už po několik let jedno zajímavé kompromisní řešení. o   Tím je imitace přírodních materiálů. Díky velké variabilitě je možné využít tyto produkty jako obklady stěn i podlah. Tím pádem se nenásilně rozšíří možnost optického propojení vodorovných i svislých ploch. §  Nejprve se tento způsob uplatňoval pouze v koupelnách a později v kuchyních. §  Jeho oblíbenost však natolik vzrostla, že už není výjimečné vidět i v ložnicích a obývacích pokojích zajímavé dekorativní prvky, vytvořené z obkladů. Imitace čehokoliv díky digitálnímu tisku  Napodobit se dá díky technologiím digitálního tisku prakticky vše. Vše je naprosto věrné, jako by to vytvořila sama příroda. Kromě kamene, mramoru a pálených cihel, můžete mít pocit, že chodíte po dřevěné podlaze. §  Na „dřevěné“ dlažbě najdete dokonce i suky. §  Nebo může vypadat jako stoletá. Není také problém vytvořit takovou kresbu, která dává vizuální pocit přestálého požáru. Nejen „dřevo“, ale i „kámen“ je naprostou dokonalostí. A to zejména tím, že je nedokonalý. Na svém povrchu nese praskliny, známky zvětrání a dalších přírodních odchylek. Současným hitem se stal takzvaný „parketový vzor“. Což znamená, že jsou skládány malé formáty s designem, který imituje dřevo nebo i drahé a těžko dostupné přírodniny. o   Dalo by se tedy říci, že není žádný nápad, který by se nedal realizovat. Článek Obklady nové doby se nejdříve objevil na Ha Ro.

  • Web: Ha Ro
  • Aktualizace: 19.5.2024
projít na článek

Ordinační doby Dr. Svobodová

Prvních pár týdnů budou ordinační doby nové lékařky MUDr. Veroniky Svobodové z provozních důvodů mírně nepravidelné – viz odkaz: www.fortmedica.cz/nova-lekarka-veronika-svobodova/   The post Ordinační doby Dr. Svobodová appeared first on FORTMEDICA.

projít na článek

Nové denní doby lovu

Legislativní proces změny povolené doby lovu na mimopstruhových revírech je úspěšně dokončen. V uplynulých dnech byla podepsána novela vyhlášky č. 197/2004 Sb., k provedení zákona č. 99/2004 Sb., o rybářství, kterou se mění denní doby lovu ryb na mimopstr

projít na článek

Změna otevírací doby v prodejně Trefa Suchdol n.Lužnicí

Vážení zákazníci prodejny TREFA v Suchdole nad Lužnicí, od 1.2.2022 dochází ke změně otevírací doby prodejny. Nově bude otevírací doba takto: PO – PÁ 7.00 – 17.30 SO – 7.00 – 11.30 NE – Zavřeno

projít na článek

Nástroje pro návrh interiérů (pracovní deska, skol, obklady..) v programech ŠPINAR software

The post Nástroje pro návrh interiérů (pracovní deska, skol, obklady..) v programech ŠPINAR software appeared first on ŠPINAR – software.

projít na článek

Sváteční otevírací doby červenec

Vážení zákazníci, ve středu 5.7. a ve čtvrtek 6.7.2023 jsou všechny naše prodejny otevřeny dle sváteční otevírací doby. V příloze naleznete seznam sváteční otevírací doby jednotlivých prodejen.

projít na článek