Obnova areálu bývalé ZŠ Dukelské v Příboře

Článek z webu msstavby.cz: Předmětem veřejné zakázky je výběr účastníka zadávacího řízení k uzavření smlouvy o dílo na kompletní zajištění projekční a inženýrské činnosti a zajištění všech potřebných rozhodnutí včetně nabytí právní moci sloužící k provedení kompletní rekonstrukce areálu bývalé základní školy na ulici Dukelské v Příboře, vybraných částí hlavní školní budovy č.p. 1346 a vybraných přilehlých veřejných ploch, pro potřeby provozu části prvního stupně základní školy Jičínské, výdejny stravy a Střediska volného času Luna v rozsahu dle urbanisticko-architektonické studie citované v čl. 1 odst. 3 zadávací dokumentace (urbanisticko-architektonická studie tvoří Přílohu č. 2 zadávací dokumentace). Stávající stav pramen: vhodne-uverejneni.cz

projít na článek

Adventní duchovní obnova

Adventní duchovní obnova pod vedením Mons. Adama Rucki    

projít na článek

Platby v areálu festivalu

  Máme pro vás jednu z novinek letošního ročníku Keltské noci! V areálu konání festivalu bude možnost platit jak cash, tak platebními kartami :-) Konec věčných otázek co je lepší a proč, zkrátka plaťte tím co je vám pohodlnější!

projít na článek

Rozšíření areálu v MAV

Poslední roky jsou u nás na firmě ve znamení změň, ať už organizačních nebo těch visuálních (změna na postu ředitele, výstavba školícího centra,..). Jednou z dalších proměn je rozrůstání areálu MAV o další prostory, které se nachází u hlavní silnice. V bu

projít na článek

Těšíme se na vás .

Pro lepší orientaci oznamujeme lidem znalým , přátelům nejenstřeleckého sportu , kovbojům a národu českému, žebudeme sídlit v bývalé prodejně České Zbrojovky .

projít na článek

Mistrovství Německa 2007

Mistrovství Německa v kovbojském akčním střílení se jako každý rok konalona bývalé vojenské střelnici vePhillippsburgu od 3. - 5.srpna 2007. Závodu se zůčastnilo na 400 střelců ze 12 zemí Evropy.

projít na článek