Obrázky s překvapením

Potřeby a pomůcky: tvrdé čtvrtky, bílé i barevné, hodí se i zbytky temperové barvy bílá a další podle výběru potřeby na malování, houbičky -pastelky, voskovky, razítka -lepidlo Obrázky využijeme jako zajímavé překvapení nebo přáníčka, zvlášť efektní budou, pokud vytvoříte zavírací okénko. Kreativně můžeme využít různé způsoby zdobení. Od kresby, přes malbu až třeba otisky [] The post Obrázky s překvapením appeared first on výtvarné návody a postupy na tvoření.

projít na článek

Infografika Zabiják dobrého blogu: Obrázky

Content is king. O tom není pochyb. Obsahový marketing je trendem několika posledních let a určitě o něm ještě hodně uslyšíme. Co je ale velmi často opomíjené, je vizuální stránka obsahu. Obrázky a fotografie, které text doprovázejí a ovlivňují čtenářovi

projít na článek

ZŠ 1.třída vyvození písmeneme A

V pátek 20.10. jsme si vyvodili další písmeno. Návodem nám byly obrázky a ovoce začínající na toto písmeno. Ananas a přiložené obrázky jsme bez problémů pojmenovali a zjistili, že se tento a další týden budeme věnovat právě písmenu A. K zapamatování nám p

projít na článek

Kleopatra ČT

Datum narození: 14.5.1993 Kůň: ČT Otec: Siglavy Bardady II-24 Matka: 10/178 Samantha ČT Další informace a obrázky → The post Kleopatra ČT first appeared on Koně Helfer.

projít na článek

Scheron

Datum narození: 15.5.2011 Kůň: Teplokrevník Otec: Wanted Burning Stone (APH) Matka: 10/325 Kleopatra ČT Další informace a obrázky → The post Scheron first appeared on Koně Helfer.

projít na článek

Jessica

Datum narození: 7.6.2012 Kůň: Teplokrevník Otec: Wanted Burning Stone (APH) Matka: 10/325 Kleopatra ČT Další informace a obrázky → The post Jessica first appeared on Koně Helfer.

projít na článek