Ocenění značkou kvality Regionální potravina si převzalo na slavnostním vyhlášení na Dožínkách Plzeňského kraje devět lokálních producentů. Mezi oceněnými jsou například Jaroslav Procházka za Žihelskou svačinku, Adam Březovský za Čerstvý kozí sýr ořechový, Jindřiška Jandečková za Jarovský jogurt bílý a Lucie Fabišiková za Povidlová srdíčka. V Plzeňském kraji letos soutěžilo 126 produktů od 39 výro ...
Do čtrnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se přihlásilo ve Středočeském kraji 30 lokálních výrobců s celkem 134 produkty. Zastoupena byla nejsilněji kategorie Ostatní s nominovaným produktem - Med z lipové aleje z Včel
projít na článekDo čtrnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se přihlásilo ve Středočeském kraji 30 lokálních výrobců s celkem 134 produkty. Zastoupena byla nejsilněji kategorie Ostatní s nominovaným produktem - Med z lipové aleje z Včel
projít na článekDo čtrnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se přihlásilo ve Středočeském kraji 30 lokálních výrobců s celkem 134 produkty. Zastoupena byla nejsilněji kategorie Ostatní s nominovaným produktem - Med z lipové aleje z Včel
Do čtrnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se přihlásilo ve Středočeském kraji 30 lokálních výrobců s celkem 134 produkty. Zastoupena byla nejsilněji kategorie Ostatní s nominovaným produktem - Med z lipové aleje z Včel
projít na článekDo čtrnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se přihlásilo ve Středočeském kraji 30 lokálních výrobců s celkem 134 produkty. Zastoupena byla nejsilněji kategorie Ostatní s nominovaným produktem - Med z lipové aleje z Včel
projít na článek