Od 17.5. otevíráme zahrádku!

Od pondělí 17.5. se s vámi rádi potkáme konečně i za jiného pohledu, než toho z výdejního okénka. Přijďte posedět na naši zahrádku a vychutnat si polední oběd nebo kávu s dezertem. V době covidové nezahálíme a nachystali jsme pro vás několik novinek. The post Od 17.5. otevíráme zahrádku! appeared first on Kavárna a restaurace Caffe Opera.

projít na článek

Přijď se s námi protáhnout po škole!

Od začátku února otevíráme pro naše studenty tři sportovní kroužky.

projít na článek

Café Na Náměstí

Café Na Náměstí nabízí příjemné posezení v centru Rokycan. V našem sortimentu nechybí zákusky, chlebíčky, domácí limonády, míchané nápoje ani točená zmrzlina. V letních měsících můžete využít naši zahrádku přímo na Masarykovo náměstí.

projít na článek

Chcete mluvit španělsky?

Přihlaste se na kurz s rodilým mluvčím. Otevíráme kurzy pro děti i dospělé. The post Chcete mluvit španělsky? appeared first on Centrum Vzdělávání.

projít na článek

Otevírací doba v září

Otevírací doba v září otevíráme v pátek 8.9.2017 Pondělí: zavřeno Úterý: 10.00 - 18.00 Středa : zavřeno Čtvrtek: zavřeno Pátek: 10.00 - 18.00 Sobota : 14.00 - 17.00 Nedělě : zavřeno

projít na článek

Otevíráme English Conversation Club

Od 7. února 2018 budou mít naši studenti možnost zlepšovat své konverzační dovednosti v rámci Anglického konverzačního klubu, který povede Josh Nelson z Havaje. Tento klub je určen především pro studenty 1. a 2. ročníků a bude probíhat každou středu od 14

projít na článek