Od nového roku 2022 speciální kruháč!

3 měsíční AKCE Já na to mám! V období leden březen 2022 speciální nový spalovací kruhový trénink zaměřený na zpevnění, spalování tuků   úbytek centimetrů a samozřejmě i váhy. AKCE Já na to mám! Co je nutné si hned na začátku uvědomit a přiznat? máš nadváhu? Nemáš čas se najíst? (práce, děti) vadí Ti silnější stehna, boky, zadek, tukové polštáře na břiše, povislá kůže na rukou? všechno Tě bolí, jsi stále unavená, špatně a málo spíš? nehýbeš se? Používáš hodně auto, v práci často sedíš málo chůze, kolo, žádné cvičení? odpovídáš na většinu věcí Nemám čas? Pak hoď za hlavu výmluvy, lenost a obavy a najdi v sobě sílu konečně začít. Využijte příležitosti se sebou něco pozitivního udělat a přihlaste se na speciální spalovací kruhový trénink pouze pro ženy za dohledu trenéra! Váš trenér Jirka   Za 3 měsíce do formy! Od 3.1. 2022  NOVÝ SPALOVACÍ KRUHÁČ! http://tvojepromena.cz/tvoje-promena-1-kruhovy-trenink-za-dohledu-osobniho-trenera/ Než se vydáte navštívit naše GYM Ladies Studio Olomouc, dohodněte si schůzku na telefonním čísle 776 644 010The post Od nového roku 2022 speciální kruháč! first appeared on GYM - ladies studio.

projít na článek

Verze 22.001 - aktualizace konstant v mzdovém systému

Je nový rok a s tím bývají spojeny změny v odpočtech a slev, které jsou promítnuty do konstant mzdového modulu systému LogisTIS. Otázka samozřejmě se nabízí, jak nové konstanty aktivovat. Lze je aktivovat dvojím způsobem. Ovšem základní předpoklad je, že

projít na článek

PF 2022

Děkujeme Vám za projevenou důvěru v uplynulém roce a do nového roku 2022 Vám přejeme hodně zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů.

projít na článek

PF 2022

Děkujeme Vám za projevenou důvěru v uplynulém roce a do nového roku 2022 Vám přejeme hodně zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů.

projít na článek

Verze 22.003 - aktualizace konstant v mzdovém systému pro rok 2023

Je nový rok a s tím bývají spojeny změny v konstantách mzdového modulu systému LogisTIS. V tomto roce 2023 uvedu nové konstanty ještě do stávající verze pro rok 2022. Otázka samozřejmě se nabízí, jak nové konstanty aktivovat. Lze je aktivovat dvojím způ

projít na článek

Vše nejlepší do nového roku

Přejeme Vám hodně zdraví a mnoho osobních i pracovních úspěchů v roce 2022.

projít na článek