Od Nového roku se mění podmínky pro exekutory

S nástupem nového roku 2015 přišlo mnoho nového v téměř každé oblasti běžného lidského života. Týká se to také exekutorů a jejich výkonu práce. Od ledna 2015 mají ostřejší lokty a naše, byť třeba malé, dluhy mohou vyrůst do nemalých částek. A to především v případě strhávání peněz z dlužníkovy výplaty.

projít na článek

Jak poznat falešné exekutory

Při vymáhání dluhů se dlužnící (povinní) nesetkávají jen s opravdovými soudními exekutory, ale množí se případy, kdy se za exekutora někdo vydává. Exekuce, zdá se, slibuje dobrý výdělek i nezúčastněným, kteří si vydělávají na úkor druhých.

projít na článek

Vše nejlepší do nového roku!

Tým Překlady Martina Vám přeje vše nejlepší do nového roku, hodně zdraví, pracovních a osobních úspěchů, ale hlavně společných zakázek. The post Vše nejlepší do nového roku! first appeared on PřekladyMartina.cz.

projít na článek

Na příměstských a regionálních linkách PID dochází začátkem nového školního roku k zásadním změnám

Spolu se začátkem nového školního roku bude provoz systému PID navrácen do původního stavu před prázdninami včetně obnovení školních linek. Současně s tím ale vstupují v platnost některé trvalé změny vybraných autobusových linek a zastávek v Praze i Střed

projít na článek

Zahájení nového školního roku 2020/2021 na Střední odborné škole a Středním odborném učilišti ve Vyškově

Zahájení nového školního roku 2020/2021 na Střední odborné škole a Středním odborném učilišti ve Vyškově za účasti zástupců firmy European Data Project s.r.o. Komořany. Při příležitosti zahájení školního roku byla dne 1. 9. 2020 slavnostní otevřena nově z

projít na článek

Ryanair od října mění podmínky pro přepravu zavazadel

První informace je příznivá, protože cena za odbavený kufr se při letu na Kanáry snižuje ze stávajících 35 na 25 eur.  

projít na článek