Odborníci v chovech prasat navštívili Biovetu

Dne 26. června 2024 jsme v Biovetě přivítali veterinární lékaře a chovatele prasat z celé České republiky. Cílem návštěvy bylo představit novinku Biovety v portfoliu prasečích vakcín BIOSUIS Entero a zprostředkovat účastníkům nevšední možnost nahlédnout do prostor výroby, kontrolních linek a skladování.

projít na článek

Biovetu navštívili veterinární lékaři z Bulharska

Ve dnech 4.–7. 4. 2019 navštívili Biovetu veterinární lékaři z Bulharska. Byla to první návštěva organizovaná pro veterinární lékaře, kteří odebírají přípravky Biovety od našeho největšího distributora v Bulharsku, společnosti Lekoom.

projít na článek

BIOVETU NAVŠTÍVILI NEJLEPŠÍ ZÁKAZNÍCI Z POLSKA

V průběhu měsíce října navštívilo Biovetu 24 veterinárních lékařů z celého Polska. Jednalo se o naše významné zákazníky, specialisty všech kategorii zvířat.

projít na článek

Bioveta navštívila Velkou Británii

Zástupci Biovety se vydali do Velké Británie, aby zde společně s ostatními odborníky řešili prevenci v chovech prasat.

projít na článek

Křest knihy Chov prasat na semináři Aktuální směry v chovu prasat

Dne 7. 12. 2023 se v zasedací místnosti Výzkumného ústavu živočišné výroby, v. v. i. uskutečnil seminář Aktuální směry v chovu prasat. Na semináři byla představena a pokřtěna nová kniha Chov prasat s podtitulem technologie-technika-management, kterou vyda

projít na článek

Návštěva veterinárních lékařů z Bulharska

V srpnu navštívili Biovetu veterinární lékaři z Bulharska - klienti firmy Lekoom, která je největším distributorem našich výrobků na bulharském trhu. Lékaři přicestovali do České republiky za úspěšně plněný program Loajální klienti , který je podobný čes

projít na článek