Odevzdávání PDF souborů na KP ve formátu PDF/A

V rámci novelizace Katastrální vyhlášky k 1.1.2023 vzniká geodetům povinnost od 1.7.2023 odevzdávat na KP dokumenty ve formátu PDF/A. Některá KP vyžadují formát PDF/A již nyní. Program GEUS pro tisk do PDF využívá virtuální tiskárny. V článku naleznete postup, jak získat PDF/A verze PDF 1.7 pomocí různých programů.

projít na článek

Pokémon TCG Scarlet Violet rotace formátu se blíží!

Pokémon Company dnes oznámilo dlouho očekávané informace týkající se nadcházející rotace formátu pro karetní hru Pokémon TCG. Pokud Článek Pokémon TCG Scarlet Violet rotace formátu se blíží! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Webhostingová společnost zaplatila 1M USD za dešifrování souborů

Servery jihokorejské společnosti Nayana byly napadeny ransomware. Jednalo se celkem o 153 linuxových serverů. K útoku došlo 10 května 2017. Více jak 3400 webových stránek přestalo fungovat, protože obsah na serverech byl zašifrován. Útočníci požadovali ja

projít na článek

EUROBOXY V NOVÉM FORMÁTU 30 x 20 cm a 20 x 15 cm

I na drobnostech záleží a proto Vám TBA plastové obaly představují novinku v sortimentu - euroboxy malých formátů 30 x 20 cm a 20 x 15 cm.

projít na článek

Lidové písničky s doprovody, Zdeněk Šimanovský, Alena Tichá

Lidové písničky s doprovody, Zdeněk Šimanovský, Alena Tichá CD obsahuje 69 zvukových souborů s písničkami nazpívanými dětmi nebo zahranými na nástroje. 69 zvukových souborů

projít na článek

Export informací z Revitu do IFC - 2. část

Příručka pro publikování projektů do neutrálního BIM formátu - 2. část

projít na článek