ODPOLEDNE S ANDERSENEM

V pátek 22. 3. se uskuteční akce školní knihovny a parlamentu Odpoledne s Andersenem. Letošními tématy jsou Eduard Petiška, Sněhová královna, voda a mimové.

projít na článek

NOC S ANDERSENEM 31. BŘEZNA 2023

Díky Noci s Andersenem máme každoročně možnost prožít s dětmi tajuplný večer s příběhy, pohádkami a soutěžemi. V letošním roce jsme tento večer trávili se spolužáky II. B v KMO – oddělení pro děti a mládež.

projít na článek

Brněnské dostihové odpoledne objektivem Lenky Sklenákové

V sobotu odpoledne dostihy poprvé v letošní sezóně zavítaly na Moravu. Na závodišti v Brně Dvorskách, se na výborně připravené dráze před početnou diváckou návštěvou uskutečnilo dostihové odpoledne pod záštitou hejtmana Michala Haška, vrcholící steeplecha

projít na článek

Třídní schůzky - konzultační odpoledne

Dne 28. 5. 2019 se od 16.30 do 18.00 hodin koná informační odpoledne pro rodiče - projednání prospěchu a chování žáků  s jednotlivými vyučujícími v kabinetech.

projít na článek

Sousedské odpoledne na Malé Bystřici

Důchodci ve spolupráci s SDH Malá Bystřice Vás srdečně zvou na Sousedské odpoledne Více informací v detailu The post Sousedské odpoledne na Malé Bystřici first appeared on Malá Bystřice.

projít na článek

Dostihové odpoledne v Lysé nad Labem obrazem

Ve státní svátek 6.června 2021 se uskutečnilo dostihové odpoledne v Lysé nad Labem. Na programu bylo 9 dostihů a 3 exhibiční dostihy poníků, které se započítavaly do výsledků Pony ligy.

projít na článek