Odpoledne s tatínkem

12.7. 2023 od 15:00, Dolní Kasárna u DPS /// Ve středu 12. 7. v 15 hodin se sejdeme v kasárnách v zahradě za budouvou č.p. 968. Čekají Vás samé zajímavé věci! Dozvíme se totiž, co jsou to šindele a taky jak se vyrábí! Naučíme se postavit ptačí budku a poté ji umístit na strom. Navštívíme Babiččinu zahradu s domácími zvířátky a společně s babičkami a dědečky z domu s pečovatelskou službou si opečeme na ohni buřty! Taky budou k dispozici šlapací auta, takže o zábavu opravcdu nebude nouze. Přijďte i vy!

projít na článek

Tak jsem si v Telči zahrála před/s tatínkem :-)

Záznam celého koncertu (zvuk i obraz berte prosím trochu s rezervou) je zde: youtube.

projít na článek

Brněnské dostihové odpoledne objektivem Lenky Sklenákové

V sobotu odpoledne dostihy poprvé v letošní sezóně zavítaly na Moravu. Na závodišti v Brně Dvorskách, se na výborně připravené dráze před početnou diváckou návštěvou uskutečnilo dostihové odpoledne pod záštitou hejtmana Michala Haška, vrcholící steeplecha

projít na článek

Třídní schůzky - konzultační odpoledne

Dne 28. 5. 2019 se od 16.30 do 18.00 hodin koná informační odpoledne pro rodiče - projednání prospěchu a chování žáků  s jednotlivými vyučujícími v kabinetech.

projít na článek

Sousedské odpoledne na Malé Bystřici

Důchodci ve spolupráci s SDH Malá Bystřice Vás srdečně zvou na Sousedské odpoledne Více informací v detailu The post Sousedské odpoledne na Malé Bystřici first appeared on Malá Bystřice.

projít na článek

ODPOLEDNE S ANDERSENEM

V pátek 22. 3. se uskuteční akce školní knihovny a parlamentu Odpoledne s Andersenem. Letošními tématy jsou Eduard Petiška, Sněhová královna, voda a mimové.

projít na článek