Odstartoval seriál kvalifikací na Velkou pardubickou

Celkem 11 koní se v sobotu 21.5. postavilo na start 1. kvalifikace na VP a všech 11 ji také zdárně dokončilo. Největší problém měl na Velkém anglickém skoku bělouš STAR, ale jeho žokej L. Matuský zůstal jako zázrakem v sedle.

projít na článek

Seriál kvalifikací na Velkou pardubickou 2020 odstartoval

Za příjemného slunného dne se v sobotu 4.7.2020 rozběhl seriál kvalifikací na VP. Na startovní listině 5800 metrů dlouhého dostihu se skvělo 14 jmen. Mezi favority se řadili vítěz loňské VP THEOPHILOS, dále HEGNUS a MAZHILIS. Po startu začal udávat svižné

projít na článek

Seriál kvalifikací na Velkou Pardubickou je tady.

Seriál kvalifikací otevřela 25.5. ta první, s názvem Velká cena města Pardubic (STCC, NL, 5800m.). Zařazena byla až jako poslední dostih odpoledne, se startem v 18.40, a tím mohla být přenášena v živém televizním vysílání, mezi dvěmi semifinálovými utkání

projít na článek

4. kvalifikace na Velkou Pardubickou podruhé...

Poslední kvalifikaci na Velkou pardubickou sledovala také fotografka Kateřina Pavlíčková a zde je její fotoreportáž.

projít na článek

3. kvalifikace na Velkou Pardubickou

V sobotu 19. 8. 2017 na pardubickém dostihovém závodišti, se letos již potřetí utkali koně a jezdci v kvalifikaci na Velkou Pardubickou. Lenka Sklenáková se svým fotoaparátem nemohla chybět.

projít na článek

Kvalifikace na Velkou pardubickou 2018 ještě jednou

Dostihový den na pardubickém závodišti přinesl celou řadu skvělých dostihů s vyvrcholením při 1. kvalifikaci na Velkou pardubickou. Skvělou fotoreportáž připravila Andrea Zavadilová. Tyhle fotky si opravdu nenechte ujít!

projít na článek