Odstranění cizího tělesa ze žaludku kočky

Kočky rozmělňují potravu daleko pečlivěji než psi, proto se u nich s cizími předměty v zažívadlech setkáváme méně často, i když ani kočkám se nevyhýbají. Pokud je chovatel svědkem spolknutí cizího tělesa, je nanejvýš vhodné navštívit veterinárního lékaře a konzultovat s ním projevy onemocnění zvířete a způsob léčby.

projít na článek

Káva po operaci žlučníku

Proč je káva špatná po odstranění žlučníku? Kofein obsahuje kyseliny, které mohou způsobit vyšší kyselost v žaludku. To může vést k bolesti žaludku a nepohodlí po odstranění žlučníku. Po operaci žlučníku omezte nebo se vyhněte kofeinovým potravinám a nápo

projít na článek

Spolknutí cizího tělesa u psa

Psi často spolknou věci, se kterými si jejich zažívání neví rady. Někdy toto spolknutí zvířeti projde a cizí předmět dokáže vyjít ven. Jindy se však v trávicím traktu zaklíní a pak začíná boj o život. Záleží vždy na tom, v jakém místě k tomu dojde a jak d

projít na článek

Jak vyvolat porod u kočky

Vyvolání porodu u kočky se zpravidla provádí vzhledem ke zdravotním komplikacím u březí kočky. Vyvolání porodu by vždy mělo být provedeno veterinárním lékařem.

projít na článek

Pojmenuj tělěsa

The post Pojmenuj tělěsa first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Zánět žaludku u psa

Gastritida je obecný termín používaný k popisu zánětu sliznice žaludku, jedná se o velmi časté onemocnění, které by se nemělo podceňovat.

projít na článek