Odvíječe dramaticky zrychlují balení. Vyberte ten správný

Nestíháte balit? S odvíječi zalepíte krabice až 2× rychleji.

projít na článek

Jak pečovat o nože, aby dlouho vydržely

Nože jsou v kuchyni nepostradatelnými pomocníky, protože usnadňují a zrychlují práci. Aby ale sloužily co nejdéle a pracovalo se s nimi s lehkostí, je nutné o ně správně pečovat. 

projít na článek

Jak zvolit správný rozměr bublinkové obálky

Balení zboží všeho druhu. I tak by se dalo v jedné větě shrnout, proč jsou bublinkové obálky tak oblíbené. V článku se dozvíte, jaké velikosti bublinkových obálek existují a které předměty do nich raději nedávat.

projít na článek

Vyberte si z nových výběrových mixů KOI

Rozšířili jsme nabídku o výběrové mixy Tosai od předního japonského chovatele Sakamaki. Vyberte si ze zajímavých kolekcí velmi pěkně probarvených KOI.

projít na článek

Jak balit křehké věci?

Balení křehkých věcí je důležité, aby přežily stěhování bez poškození. Zde jsou některé tipy, jak na to: Správný materiál: Použijte dostatečně silný a ochranný materiál. Například bublinkovou fólii, noviny, molitan nebo speciální krabice na křehké věci.

projít na článek

Balící papír kloboukový 100*70cm, šedý, balení 10 kg 649,00 Kč

Balící papír a další papírové obaly se využívají při balení různých předmětů, aby nedošlo k jejich znečištění. Kloboukový balící papír je tenký a velice ohebný. Lze do něj balit drobnosti, květiny, bonboniéry apod..   šedý balící papír váha 25

projít na článek