Office365 a Azure AD Connect

Pár poznámek k synchronizaci Active Directory a Azure AD pro Office365:

projít na článek

Office365 - změna logon účtu

Při synchronizaci Office365 s AD se může stát, že potřebujete změnit přihlašovací uživatelské jméno v Office365. Přes GUI toto nelze, ale řešením je Powershell.

projít na článek

Novinka: SP Connect

SP Connect nabízí jedinečný a promyšlený montážní systém pro váš chytrý telefon. Výrobce je divizí holdingu SP United – ten má bohaté zkušenosti v oblasti fixace od mobilních telefonů přes akční kamery až po snowboardové vázání. Za produkty stojí důkladný

projít na článek

Nominace na ceny Connect IQ Developer

Vlastníte chytré hodinky či přístroje Garmin, které jsou kompatibilní s aplikací Connect IQ? Pak vás možná bude zajímat, jaké nejlepší aplikace a vychytávky si můžete do svého zařízení stáhnout.

projít na článek

Systém inteligentního osvětlení EGLO Connect

Chcete večer zvýraznit útulnost domova teplým odstínem světla? Občas naopak potřebujete ostřejší a studenější odstín světla pro práci? A před spaním vyladit atmosféru ložnice decentním barevným odstínem? To vše vám umožní nový koncept inteligentního osvět

projít na článek

Office 365 a nastavení oprávnění pro sdílené mailboxy

V Office365 možnost použít sdílené mailboxy (a nebo i sdílet klasické mailboxy). Přes webové portál lze nastavit pouze oprávnění FullAccess a Send As. Pokud chceme jiné oprávnění, je třeba použít Powershell.

projít na článek