Oheň (Brno)

Setkání není nikdy dost a tak jsme dali dohromady setkání u ohně v Brně v Zamilovaném hájku (v Praze bude oheň taky!). Ať už se ti stýská po lidech z nedávné víkendovky anebo se chceš poprvé zúčastnit nějaké naší akce, jsi vítán! Kde, kdy, co a jak pátek 5. 5. 2022 od 17:30Sejdeme se v 17:30 na zastávce Kořískova (tram.) a vydáme se ukořistit ohniště do Zamilovaného hájku. Nasbíráme dřevo a chvíli se budeme bavit tím, že nešel rozdělat oheň.Možná si zahrajeme hru, určitě opečeme něco a případně zazpíváme. Vítáni nováčci i stálí. Jako vždy!S sebou něco na opečení, něco na pití, něco proti komárům, oblečení k ohni. Konec akce bude dle nálady, většinou je kolem půl 12 v noci.Těšíme se na Vás!Konec akce bude dle nálady, počítáme s délkou 2-3 hodiny. MÍSTO SRAZU Pravidla akce Na akci platí pravidla GaTe akce je určena pro kluky na kluky do 26 let. Pokud je ti méně než 18, určitě můžeš přijít také. Přihlášení a kontakt NAPIŠ MARTINOVI Na tuto akci není nutné se přihlásit. Každopádně pokud víš že dojdeš nebo chceš dojít, pak mi prosím napiš, abych věděl na koho máme čekat.Máš nějaké otázky, zajímá tě cokoliv ohledně akce? Neváhej a napiš mi, rád to s tebou proberu.Akci pro všechny zúčastněné připravuje Martin. The post Oheň (Brno) appeared first on GaTe.

projít na článek

OC Futurum Brno

V roce 2021 jsme pro stavební firmu IMOS Brno dodávali a montovali dilatční profily na zakázce – Rekonstrukce OC Futurum Brno.

projít na článek

Brno obchodně technický zástupce pro tepelnou techniku

Obchodně technický zástupce pro tepelnou techniku pro pracoviště Brno. Pozice je založena např. na návrhy technických řešení v oblasti tepelné techniky TZB. The post Brno obchodně technický zástupce pro tepelnou techniku appeared first on GC SKUPINA.

projít na článek

Brno skladník

SKLADNÍK pro pracoviště v Brně www.gienger.cz Místo pracoviště: Brno Pracovní poměr: práce na plný úvazek Smluvní vztah: pracovní smlouva Vzdělání: odborné vyučení bez maturity Zařazení: doprava a zásobování, řemeslné a manuální práce Popis pracovní činno

projít na článek

Brno specialista prodeje

PRODEJCE - OBCHODNÍK V OBORU VODO-TOPO-PLYN pro pracoviště v Brně www.gienger.cz Místo pracoviště: Brno Pracovní pozice: obchodní zástupce Pracovní poměr: práce na plný úvazek Smluvní vztah: pracovní smlouva Vzdělání: odborné vyučení bez maturity Zařazení

projít na článek

2. 9. 2022 Brno: Plamen

Setkání není nikdy dost a tak jsme dali dohromady setkání u ohně tentokrát v Brně v Zamilovaném hájku. Ať už se ti stýská po lidech z nedávné prázdninovky a nebo se chceš poprvé zúčastnit nějaké naší akce jsi vítán!

projít na článek