Ohlédnutí za akcemi španělštiny ve školním roce 2014/2015

Školní rok utekl jako voda a před námi jsou prázdniny. Pojďme ale ještě krátce zavzpomínat, co všechno letos studenti španělštiny zažili.

projít na článek

Ohlédnutí za nedávnými akcemi španělské sekce

Na konci ledna proběhl na naší škole už 4. ročník Maratonu španělských filmů, určený pro studenty španělštiny 3. a 4. ročníku. Tentokrát byl maraton zaměřený na nejznámějšího španělského režiséra Pedra Almodóvara, jehož filmy jsou známé především kontrove

projít na článek

První kolo olympiády v anglickém jazyce (2015)

Středa 9. prosince – to bylo to datum, ke kterému směřovalo úsilí asi šedesáti studentů od těch nejmladších až po studenty, které v příštím školním roce čeká zkouška dospělosti.

projít na článek

Vavříny pro Evu Gardášovou

Studentka našeho gymnázia Eva Gardášová sklízí jeden úspěch za druhým. Právě končící školní rok 2014/15 byl pro Evu, studentku 4. B, velmi úspěšný. Nejprve v listopadu 2014 s přehledem složila mezinárodní zkoušku z francouzského jazyka na úrovni B2, v bře

projít na článek

Ohlédnutí za uplynulým školním rokem: ASURO kurz robotiky

ASURO kurz základní robotiky probíhal od ledna do června letošního roku. Zúčastnilo se ho osmnáct vybraných žáků středních škol a gymnázií z České republiky, kteří úspěšně splnili vstupní úkol.

projít na článek