Ohlédnutí za lyžařským kurzem kvinty a 1. ročníku

Jarní prázdniny jsme si o týden prodloužili téměř dovolenkovou aktivitou – sjížděli jsme svahy na lyžích a snowboardech a za přízně počasí jsme si užívali krásy Krkonoš. Konkrétně jsme zavítali na Náchodskou boudu asi 3 km od Pece pod Sněžkou.

projít na článek

Exkurze 3. ročníku

V úterý 12. 6. 2018 navštívili žáci 3. ročníku v rámci přírodovědného praktika dačickou firmu Nové technologie. Exkurzi domluvil žák kvinty Jan Klivan, který s danou firmou spolupracuje.

projít na článek

Po dvou letech opět na lyžích

Ve dnech 13. až 20. února 2022 se 40 žáků naší školy zúčastnilo lyžařského kurzu. Vzhledem k situaci v loňském roce se žáci sexty a druhého ročníku vydali na kurz až letos společně s žáky kvinty a prvního ročníku.

projít na článek

Zvolsi.info

V úterý 16. dubna odpoledne se studenti sexty, kvinty a 1. ročníku zúčastnili workshopu Jakuba Fišera na téma mediální gramotnosti.

projít na článek

Kvinta a 1. ročník v Praze

V pondělí 16. prosince se žáci z třídy kvinty a 1. ročníku vydali na výlet do Prahy. Hlavním cílem byla návštěva Národního muzea.

projít na článek

VIDU viděti - mnoho věděti

V úterý 7. prosince se žáci kvinty, prvního a druhého ročníku vydali s paní učitelkou Kopačkovou a pány učiteli Krajíčkem a Nemčikem do zábavního vědeckého parku VIDA v Brně.

projít na článek