Ohlédnutí za ořechem

V sobotu 23. dubna 2022 se v sále ZŠ Štítina konal 22. ročník folklórního odpoledne Před sušedovym zeleny ořech. V programu se představili: Národopisný soubor Bejatka, Malá Bejatka, pí. Jana Schlossarková, malí Skřivánci a Slovácká muzika Muzikanči.

projít na článek

Rosa (červen 2023)

Kromě aktuálního dění nabídne červnová Rosa také ohlédnutí do historie. Čtěte dál!

projít na článek

Červencové ohlédnutí za požárním sportem

Stanislav Gajdůšek Tylovjany opět informuje o tom, jak se hasičům vedlo na závodech o prvních dvou červencových víkendech. Hodnotí je jako úspěšné. Ve Velkých Karlovicích hasiči z Áčka vybojovali valašský klobúk . Foto: SDH Tylovice

projít na článek

Ohlédnutí za volbami do krajských zastupitelstev

Ve dnech 2. a 3. října 2020 se konaly volby do zastupitelstev krajů. V tylovickém okrsku číslo 3 se zúčastnilo 54,16 procent voličů, kteří odevzdali 98,92 procent platných hlasů. Jak volili Tylovjané?

projít na článek

Ohlédnutí za Tylovskou poutí

Děkujeme hasičům, že se letos poprvé ujali organizace pouťové zábavy na Dolině. Začala po slavnostním průvodu Tylovicemi a končila kolem 18. hodiny.   Jak Tylovice.cz informoval Ondra Jurča, pozvání na Dolinu přijaly zhruba dvě stovky lidí. 

projít na článek

Ohlédnutí za závodem O pohár starostky Rožnova

Celkem třicet pět družstev dobrovolných hasičů se zúčastnilo v sobotu 23. srpna 2014 již třetího ročníku pohárové soutěže v požárním útoku O pohár starostky města Rožnova pod Radhoštěm. Konala se v parku u jezírka. Foto: Petr Štvery

projít na článek