Ohlédnutí za Techagrem 2024 v Brně

Touto sérií fotografií se vracíme k proběhlému Techagru. Staří i noví zákazníci si prohlédli naše stroje ze sekce importérských značek. K tomu dobře ladilo rozmetadlo Bogballe a u nejmladší generace (a chlapů) asi nejvíc zabodoval traktor Warchalowski. Na viděnou na dalších akcích, letos ještě na Dni Zemědělce v Unčovicích a na Mistrovství republiky v orbě středních škol v Opavě (Oticích) The post Ohlédnutí za Techagrem 2024 v Brně appeared first on agrotrans otice.

projít na článek

Ohlédnutí za MSV 2023 v Brně

Shrnutí a dojmy z naší účasti na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně si můžete přečíst zde

projít na článek

Mezinárodní výstavě nožů v Brně

Navštivte náš stánek na Mezinárodní výstavě nožů v Brně, 16/3/2019. Bližší informace zde: http://www.knives.cz/vystavy#brno-super-2019 The post Mezinárodní výstavě nožů v Brně appeared first on Piskač a syn a.s..

projít na článek

BIM DAY 2023 je již minulostí

Krátké ohlédnutí za letošní, již dvanáctou BIM konferencí

projít na článek

HIGH ON FIRE, REPELENT SS - 3. 6. 2024, Brno, Kabinet MÚZ

HIGH ON FIRE v Brně vystoupili v den dvaapadesátých narozenin svého lídra Matta Pikea. Krom hřmotných riffů tak došlo i na dortík! Fotila Marie Štefková.

projít na článek

Ve středu 11.4. v Brně

Ve středu 11.4. se po dlouhé době objevím v Brně, tentokrát v  suterénu  bistra Andini , které najdete na adrese Pekárenská 12 (zastávka tramvaje Grohova). Večírek s hudebními výlety do Sudet a dál začíná v 19:00. Těším(e) se na Vás!

projít na článek