OHNIVÝ ŽÁR VÝSTUPU

„Žije-li usilování – pak budeme připravovateli cesty a pomocníky. Žije-li usilování – pak budeme vlastnit pravou pokoru, která spojí naše ruce a která nás nechá zůstat v uctivosti při vnímání radostně barevného šatu, kterým nás to abstraktní odívá. Žije-li usilování – pak nám je otevřena znalost, stále více znalosti, abychom zachránili svět. Žije-li usilování – pak nebudeme žádným způsobem hledat sebe, neboť každé já je částí celého vesmíru. Žije-li usilování – pak vystoupíme po žebříku, který dosahuje z nebes až k zemi, aby pak opět stoupal v nádherné barevné kráse vzhůru. Žije-li usilování – nechá nás den po dni usilovat o to, abychom usilovali ještě lépe. Věčnost přichází do času – aby nám předala ideál.“ Zveme Vás na přednášku OHNIVÝ ŽÁR VÝSTUPU, inspirovanou stejnojmennou, připravovanou knihou o životě a díle Z. W. Leene, jednoho ze zakladatelů díla rosikruciánů naší doby a která je současně svědectvím živého Kříže s Růží. Přednáška se uskuteční v úterý 23. února 2016 od 18:30 hodin v pražském centru Lectoria Rosicrucianum na ulici Křesomyslova 599/8 v Praze 4 – Nuslích.

projít na článek

AKCE: Ohnivý čmelák malý

Rotující ohnivá koule. 6ks v balení. prodejné bez omezení

projít na článek

NOVINKA: Ohnivý čmelák malý

Rotující ohnivá koule. 6ks v balení. prodejné bez omezení

projít na článek

Diagnostika ukázka výstupů

Po vyšetření všechny data exportujeme, bezpečně uložíme. Vše pečlivě propočítá a vyhodnotí speciální algoritmus, který jsme nastavili a vědecky ověřili. Díky této technologii vytvoříme pro každého jednotlivce zprávu obsahující následující: Mgr. Ja

projít na článek

RMI-Q

RMI-Q, který funguje jako kombinovaný rádiový transceiver a interface, převádí signály z RMP do výstupů beznapěťového relé SSR pro přenos do řídicí jednotky CNC stroje.

projít na článek

NCi-6

Interface NCi-6 se používá s bezkontaktními nástrojovými sondami NC4 společnosti Renishaw. Zpracovává signály z bezkontaktní jednotky do výstupů beznapěťového relé SSR pro přenos do řídicí jednotky CNC stroje.

projít na článek