Ohňostrojová horečka HTML5

Parádní online hra, ve které máš za úkol dostat k sobě tři stejné objekty. Pokud se ti to povede, tak se z herní plochy odstraní a ty tak můžeš pokračovat zase dále. Dej se do toho a dostávej se do vyšších mnohem více zábavných úrovní.

projít na článek

Léčba horečky u psů

Horečka může být definována jako vyšší než normální tělesná teplota u psů. Příčina horečky není vždy zřejmá. Stejně jako u člověka je i u psů horečka považována za obvyklou biologickou odpověď na bakteriální nebo virové hrozby. Horečka není sama o sobě ne

projít na článek

Horečka u psa

Horečka není sama o sobě nemoc, ale určitě je upozorněním na případné onemocnění. Horečku lze definovat jako vyšší než normální tělesnou teplotu psů. Příčina horečky není vždy zřejmá.

projít na článek

Svalová horečka u psa

Svalová horečka neboli myositida je zánět svalu. Myositida u psů může být vážným a bolestivým stavem a může být časným indikátorem toho, že zvíře je nemocné jiným způsobem.

projít na článek

Grottyscape

Grotty Scape je skvělá HTML5 hra, porazit příšery získat body, můžete dokončit všechny úrovně?

projít na článek

Létající sýr HTML5

Nakrm hladovou myšku tím, že jí hodíš v každém levelu kousek sýra. Snaž se také posbírat během letu co nejvíce zlatých hvězdiček. Podaří se ti dokončit všechny úrovně?

projít na článek