Okresní kolo kopané avolejbalu

V úterý 17. 10. 2023 proběhlo okresní kolo ve volejbale (hoši) v Blansku. Sjelo se 6 týmů a hrálo se na dvě skupiny. Náš tým se probojoval přes Obchodní akademii Blansko a TEGA Blansko do finále. Zde bylo naším již tradičním finálovým soupeřem Gymnázium Blansko. Po vyrovnaném zápase jsme nakonec podlehli 1:2 a skončili na 2. místě. Dík patří všem hráčům za snahu a výborné výkony. O týden později 24. 10. 2023 proběhlo v Blansku okresní kolo v kopané. Zúčastnil se ho také tým z naší školy. Týmy byly dopředu rozlosovány do dvou skupin po třech týmech, kde hrál každý s každým. Postoupily první dva týmy z každé skupiny a hrálo se o 1. a 3. místo. Utkali jsme se s Gymnáziem Blansko , s nímž jsme prohráli po vyrovnaném zápase 1:2. Náš druhý soupeř Hybešova Boskovice- nás dostal na lopatky 0:5. Ve finále se setkaly školy André Citroena Boskovice proti Hybešova Boskovice. Celkovým vítězem se stala Hybešova Boskovice, a tím postoupila do krajského kola. Bohužel naše bojovnost a nasazení na postup nestačily, snad se povede příště. Článek Okresní kolo kopané a volejbalu se nejdříve objevil na SPŠ Jedovnice.

projít na článek

Okresní kolo v odbíjené

Ve čtvrtek 30. listopadu 2017 odjelo družstvo chlapců a dívek vyššího gymnázia na okresní finále středních škol v odbíjené. Toto okresní kolo se konalo v Jindřichově Hradci. Turnaje se z celého okresu zúčastnilo pouze 8 družstev.

projít na článek

Okresní kolo volejbalu

Ve středu, 5. dubna, jsme se my, tým volejbalistek z nižšího gymnázia, vydaly do Jindřichova Hradce na okresní kolo volejbalového turnaje O pohár ministra školství, které se konalo v místní sokolovně.

projít na článek

Okresní kolo ve florbale 6. a 7. tříd

Dne 28. 11. 2019 se od 8 hodin v hale bývalého Slovanu Jindřichův Hradec konalo okresní kolo ve florbalu žáků 6. a 7. tříd.

projít na článek

Okresní kolo chemické olympiády

Okresní kolo chemické olympiády v Jindřichově Hradci se uskutečnilo dne 5. 3. 2018. Gymnázium Dačice reprezentovala žákyně kvarty Alexandra Palánová.

projít na článek

Okresní kolo Zeměpisné olympiády

Ve středu 27. února se konalo okresní kolo zeměpisné olympiády. Čtveřice vítězů jednotlivých kategorií ze školního kola v doprovodu p. uč. Chňoupkové vyrazila do Jindřichova Hradce.

projít na článek