Okresní kolo středoškolského florbalu v Jindřichově Hradci

Jednalo se o velmi napínavý turnaj, který začal drobným zaškobrtnutím našeho výběru hochů už o několik dní dříve, a to na půdě SŠTO, kde nás žáci dané školy porazili.

projít na článek

Okresní kolo v odbíjené

Ve čtvrtek 30. listopadu 2017 odjelo družstvo chlapců a dívek vyššího gymnázia na okresní finále středních škol v odbíjené. Toto okresní kolo se konalo v Jindřichově Hradci. Turnaje se z celého okresu zúčastnilo pouze 8 družstev.

projít na článek

Okresní kolo chemické olympiády

Okresní kolo chemické olympiády v Jindřichově Hradci se uskutečnilo dne 5. 3. 2018. Gymnázium Dačice reprezentovala žákyně kvarty Alexandra Palánová.

projít na článek

Okresní kolo olympiády v německém jazyce

Dne 17. února se v Jindřichově Hradci konalo okresní kolo olympiády v německém jazyce. Naše gymnázium zastupovali Honza Phat (septima), Kristýna Poláčková (3. ročník) a Iva Pham (kvarta).

projít na článek

Okresní kolo olympiády z českého jazyka

Ve dnech 29. a 30. ledna 2018 se konala okresní kola olympiády z českého jazyka v Jindřichově Hradci. V pondělí 29. 1. reprezentovala naši školu v I. kategorii (2. stupeň ZŠ a příslušné ročníky víceletých gymnázií) Alexandra Palánová z kvarty.

projít na článek

Okresní kolo ve florbale 6. a 7. tříd

Dne 28. 11. 2019 se od 8 hodin v hale bývalého Slovanu Jindřichův Hradec konalo okresní kolo ve florbalu žáků 6. a 7. tříd.

projít na článek