Okresní kolo Zlaté udice Plzeň 2019

ČRS, z. s., místní organizace Plzeň 1 pořádá 13. a 14. května 2019 v areálu ŠKODALAND na Borské přehradě okresní kolo Zlaté udice. Zveme členy rybářských kroužků, aby si pod dohledem vedoucích a trenérů zazávodili v rybářských znalostech, rybolovné technice a lovu ryb na plavanou. Závodí se podle aktuální verze pravidel- Směrnice k soutěži Zlatá udice.

  • Web: O nás
  • Aktualizace: 14.9.2024
projít na článek

Okresní kolo Zlaté udice MO Rokycany

ČRS, z. s., místní organizace Rokycany pořádá dne 11. května 2019 okresní kolo soutěže Zlatá udice.

projít na článek

Územní kolo Zlaté udice 2019

Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor mládeže a místní organizace Rokycany pořádají ve dnech 31. května - 2. června 2019 územní kolo rybářské soutěže mládeže Zlaté udice 2019.

projít na článek

Místní kolo Zlaté udice v Holoubkově

ČRS, z. s., místní organizace Holoubkov pořádá v sobotu 27. dubna 2019 místní kolo rybářské soutěže pro mladé rybáře Zlatá udice.

projít na článek

Národní kolo Zlaté udice

Ve dnech 18. – 20. června 2021 se po roční pauze vynucené epidemií koronaviru konalo v Hradci Králové národní kolo Zlaté udice. Velké poděkování patří odboru mládeže a hlavně všem soutěžícím, kteří reprezentovali Západočeský územní svaz...

projít na článek

Národní kolo Zlaté udice Vodňany

Nejlepší čtyři žáci, jeden dorostenec a jedna žákyně, kteří se nominovali z Územního kola Zlaté udice, se o víkendu 17. - 19. 6. 2022. zúčastnili Národního kola Zlaté udice. Letošní ročník hostil Jihočeský územní svaz ve městě Vodňany. Tým tvořili žáci Pa

projít na článek