Okurková polévka s koprem a kešu ořechy (raw food)

Rychlá vitariánská okurková polévka s koprem a kešu ořechy. Osvěžující zdravá polévka přirozeně bez lepku, bez laktózy, bez glutamanu, bez éček, barviv a podobně. Polévka je vhodnější spíše pro teplejší roční období, ale pokud si do ní přidáte zahřívací koření, jako pepř, chilli, kurkumu nebo česnek, můžete ji jíst i přes zimu. V létě naopak můžete zahřívací koření vynechat a využít spíše ochlazující a osvěžující vnitřní efekt okurek. Chuťově může polévka připomínat „naředěné“ řecké...

projít na článek

Polévka z červené řepy, mrkve a kešu ořechů (raw food)

Rychlá vitariánská polévka z červené řepy, mrkve a kešu ořechů. Výživná polévka přirozeně bez lepku, bez laktózy, bez glutamanu, bez éček, barviv a podobně. Červená řepa má mnoho železa, draslíku, křemíku, hořčíku, zinku, vitamínu C, E, kyseliny listové a

projít na článek

Pikantní thajská mrkvová polévka se zázvorem podle Vitalvibe.cz (raw food)

Recept na skvělou zahřívací a pikantní thajskou mrkvovou raw food polévku od přátel z Vitalvibe.cz, kterou můžete zjemnit třeba domácím kokosovým mlékem a ozdobit například raw kešu omáčkou a čerstvým koriandrem. INGREDIENCE na 4 porce: 3 velké mrkve 2

projít na článek

Banánovo-jahodový krémový dezert (raw food)

Jednoduchý raw food recept na banánovo-jahodový krémový veganský dezert či snídani. A výsledek „mňamózní“. Chutná i dětem. Vitariánský, veganský a bezlepkový dezert, bez přidaného rafinovaného cukru. INGREDIENCE na 3 porce: 3 lžíce natural kešu ořechů

projít na článek

Celerovo-mrkvová pomazánka (raw food)

Vitariánský recept na vegan raw food celerovo-mrkvovou pomazánku s kešu ořechy. Jednoduchý a rychlý recept na pomazánku plnou vitamínů a živin. Mrkev je známá zásobárna zejména karotenoidů – hlavně betakarotenu. Lidský organismus si z karotenoidů umí sám

projít na článek

Banánovo-karobová kaše s morušemi a borůvkami (raw food)

Vitariánský recept na raw banánovo-karobovou kaši s morušemi a borůvkami. Kešu ořechy dají kaši krémovou konzistenci, moruše kaši přirozeně osladí. Není třeba již doslazovat medem či agávovým sirupem. Sušené moruše jsou obvykle hodně sladké, a pokud máte

projít na článek