Oldtimer Express míří do Istanbulu

Ve středu 17. května ráno odstartovala od Národního technického muzea v Praze jízda Oldtimer Express, která si klade za cíl projet trasu z Prahy přes Balkánský poloostrov a zakončit ji v Istanbulu. Čtyřdenní cestu přes Rakousko, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a Bulharsko absolvují vozy s věkem nad 30 let. Denně budou překonávat více než 500 km. Trasa závodu je pouze doporučená s kontrolními průjezdními body, ale posádky mohou zvolit i vlastní cestu.

projít na článek

Oldtimer Express pojede v olympijském roce 2024 do Atén

Vytrvalostní jízda českých veteránů Oldtimer Express zamíří letos na jaře do Atén, oznámil hlavní organizátor Josef Zajíček. První ročník zavedl účastníky po stopách Orient Expressu do Istanbulu. V olympijském roce 2024 se posádky vozů starších 30 let sym

projít na článek

Oldtimer Express dorazil do Atén

Vytrvalostní jízda českých veteránů Oldtimer Express, která slavnostně odstartovala v sobotu 4. května od Národního technického muzea v Praze, úspěšně zakončila svou cestu před antickým stadionem Panathinaikos v centru Atén. Po pěti náročných etapách a 2

projít na článek

Oldtimer Express je v cíli

Velká cesta více než dvacítky veteránů, která odstartovala ve středu 17. května od Národního technického muzea v Praze, dorazila do cíle v Istanbulu v sobotu odpoledne. Auta se stářím nad třicet let mají za sebou trasu delší více než 2 200 km.

projít na článek

Hvězdy Zlatého volantu odstartují Oldtimer Express

Tradiční česká anketa o nejlepší závodníky - Zlatý volant - ocení na začátku května hvězdy domácího i světového motorsportu. Fanoušci mohou o svých favoritech hlasovat online do 15. dubna na webu www.zlatyvolant.cz.

projít na článek

Oldtimer Express Praha-Atény startuje v sobotu

Již tuto sobotu 4. května se milovníci historických vozů setkají u Národního technického muzea v Praze, odkud slavnostně odstartuje vytrvalostní jízda českých veteránů mířící do Atén. Přijďte se podívat a soutěžte o 10.000 Kč na palivo.

projít na článek