Olympia Rally 2023

Minulý týden jsme již tradičně vyrazili asistovat do Řecka na Olympia Rally 2023, která je součástí evropského poháru v cross country. Letos se konala od 24. do 29. dubna. Olympia Rally je šestidenní cross country závod motocyklů, konající se na historických místech Olympie v Řecku. Závod pokrývá širokou škálu terénu, od drsných hor až po skalnatá údolí, a láká jezdce i diváky z celého světa. Během šesti dnů jezdci ujedou několik set kilometrů a okusí terén a podnebí od horského údolí Kalavryty, přes zbývající kousky sněhu na hoře Erymanthos ve výšce 2000 metrů nad mořem, až po zelenou krajinu v okolí řeky Kladeos, u které leží Olympie. Letošní ročník se naštěstí obešel bez větších zásahů zdravotníků a my se těšíme na další výzvy! Článek Olympia Rally 2023 se nejdříve objevil na DavepoMedevac.

projít na článek

V pátek večer omezí Barum Czech Rally provoz vlaků na trati Otrokovice - Zlín - Vizovice

Od pátku do neděle 18. - 20. srpna 2023 se bude na Zlínsku konat 52. ročník automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín. Rally zahrnuje celkem 13 rychlostních zkoušek. První z nich, divácká Super rychlostní zkouška, omezí v pátek 18. srpna od 16:00 do 24:

projít na článek

Černý s Fábií havaroval, vede Rus Lukyanuk

Na ostrově Gran Canaria se jede druhým dnem Rally Islas Canarias 2017, podnik zařazený do Mistrovství Evropy v rally. 

projít na článek

Dea a Bria - holky splnily zkoušky

O víkendu 24-26.2.2023 . Dea s Briou složily zkoušky RO1 a RO2 v Rally Obedience

projít na článek

Květnová Rally Islas Canaria bude s českou účastí

Startovní listina 41.ročníku Rally Islas Canarias, závodu, který se pojede na ostrově Gran Canaria ve dnech 4. - 6.května 2017, je doslova nabitá zvučnými jmény a výbornými auty. Chybět mezi nimi by neměli ani čeští jezdci Antonín Tlusťák  a   Jan Černý .

projít na článek

Prosluněné asistence na Rallye Šumava Klatovy a MMČR motokrosu v Dobřanech

Víkendové počasí nám konečně vykouzlilo úsměv na tváři a my jsme v tyto slunečné dny opět nechyběli u významných sportovních událostí. Od pátku do neděle jsme asistovali na 57. ročníku Rallye Šumava Klatovy. Rallye Šumava Klatovy se poprvé jela v roce 196

projít na článek