OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW se představí už tuto v sobotu !

Závod OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW PŘESUNUT NA SOBOTU 20. ZÁŘÍ 2014!!!! Vzhledem k dosavadnímu špatnému počasí a hlavně s přihlédnutím k bezpečnosti jezdců a úspěšnosti celé akce se pořadatel agentura Forsage ve spolupráci s nákupním a zábavním centrem Olympia Brno dohodli na přesunutí termínu závodu na příští sobotu 20.9.2014. Tradiční „Olympia supermoto night show“ v netradičním zářijovém termínu, to je velké sportovní i adrenalinové lákadlo nejen pro návštěvníky Obchodního centra Olympia, ale především pro motocyklové fanoušky. V sobotu 13. září se znovu v bezprostřední blízkosti Olympie představí nejlepší čeští jezdci supermota, které doplní i účastníci ze Slovenska, Maďarska, Rakouska i Polska. Supermotárdové hvězdy budou střídat jezdci se čtyřkolkami, připravena je exhibice motokaskadérů s freestyle motokrosovým představením Petra Kuchaře a také dvě vystoupení hardrockové skupiny Stejšn. Vstup na akci je zdarma.

projít na článek

MMČR Supermoto ve fotografiích M. Žáčkové

Mezinárodní mistrovstí ČR v Supermoto odstartovalo letošní seriál závodů na Autodromu ve Vysokém Mýtě. Mimořádnou podívanou si nenechala ujít naše fotografka Miluše Žáčková a připravila krásnou fotoreportáž.

projít na článek

NN Night Run startuje v sobotu v Praze

První závod nové série NN Night Run 2017/2018 odstartuje v sobotu 16. září 2017 v pražské Oboře Hvězda.I tentokrát se milovníci sportování mohou hlásit na noční, ale i různé denní běhy, které postupně proběhnou v osmi českých a moravských městech.

projít na článek

MČR GoPro Supermoto 2017 Vysoké Mýto

Autodrom Vysoké Mýto hostil v neděli 25.6.2017 další podnik letošního MM ČR GoPro Supermoto 2017. Tato atraktivní motocyklová disciplína křížící se mezi motokrosem a silničním závoděním vždy příláká zájem diváků i fotografů. Fotoreportáž z akce pro vás př

projít na článek

12.11. Get Fonky Radio Show

                  Do dnešní dvouhodinovky si pozveme dje Skywalkera, který nám představí svoje boogie a disco vypalovačky známé z večírků Boogie Night v Paláci Akropolis. Prohodíme pár vět, zahrajem nový i starý fláky a po vys

projít na článek

Mc Donalds Brno Olympia

Restauraci Mc Donald's Brno - Olympia najdete na adrese U Dálnice 777, Brno, 664 42

projít na článek