Olympijský plavec Micka nechtěl trénovat, střihnul si aquatlon

Pro olympionika a držitele dvou českých rekordů v plavání Jana Micku byl sobotní den hodně vydařený. Neměl chuť do tréninku, a tak si řekl, že vyzkouší aquatlon. Na mistrovství republiky v Jablonci skončil celkově desátý, ale díky skvělému času v plavecké části se mohl radovat z prémie firmy Equica ve výši 10 tisíc korun.

projít na článek

Olympijský festival v Brně a Ostravě nabídne více než 30 sportů

Bohatou porci sportovních příležitostí nabídne fanouškům projekt Olympijský festival 2018, který se v Brně a Ostravě uskuteční od 9. do 25. února. „V rámci příprav projektu Olympijský festival 2018 byla pro nás zásadní spolupráce se sportovními svazy a js

projít na článek

Praha se těší na nejpočetnější aquatlon v Evropě

V sobotu 6. dubna se v Praze koná závod s názvem Aquatlon Praha 2013, který podle všeho bude nejpočetnějším aquatlonovým závodem na evropské půdě. Kombinace plavání a běhu láká profesionály i amatéry všech věkových kategorií a na závod v české metropoli j

projít na článek

Olympijský běh pro školy 2023

Dne 21. června 2023 se konal na ZŠ Bítovská již tradiční Olympijský běh žáků Prahy 4 pod patronací Olympijského výboru a městské části Praha 4. Závodů se za naší školu zúčastnilo celkem 21 žáků.  

projít na článek

1. OLYMPIJSKÝ DĚTSKÝ TÁBOR V KROMĚŘÍŽI

Třetí červencový týden jsme se rozhodli uspořádat 1. Olympijský dětský tábor v Kroměříži. Že se nadmíru povedl je zásluhou nejen dětí, ale i trenérek Renaty, Jitky a Báry. 

projít na článek

Dresy na šipky pozvednou vaši hru na úroveň profi hráčů

Hrát dobře šipky znamená podle profíků trénovat, trénovat a zase trénovat. Co ale dělat, aby nás šipky bavily ještě více? Povyšte svou hospodskou či sousedskou partu na šipkařský tým. Pořiďte si dresy na šipky.

projít na článek