Olympionik Čelůstka má únavovou zlomeninu nohy

Český triatlonový reprezentant a účastník olympiády v Londýně Jan Čelůstka ve večerních hodinách slyšel od doktora nepříjemnou zprávu. Že má únavovou zlomeninu v nártu levé nohy. Pro zkušeného českého triatleta to znamená, že se o víkendu nezúčastní závodu Světové série v Madridu a v ohrožení je i mistrovství Evropy, které se v polovině června koná v Turecku.

projít na článek

Olympionik Čelůstka je triatlonovým mistrem republiky

Jan Čelůstka a Jitka Šimáková. To jsou jména nových mistrů České republiky v olympijském triatlonu. Rozhodl o tom závod v Račicích, který byl nejen národním šampionátem, ale zároveň druhým dílem Českého poháru v olympijském triatlonu.

projít na článek

Čelůstkovi unikl bronz o sedm vteřin

Olympionik Jan Čelůstka měl v Karlových Varech z českých triatlonistů nejblíže k medaili, jenže dramatický souboj o bronz těsně prohrál. Prestižní závod Evropského poháru se kvůli počasí změnil v extrémně náročnou záležitost, kterou ovládl Jegor Martynenk

projít na článek

Únavová zlomenina nohy nepustí triatleta Čelůstku na mistrovství

To, o čem se zatím pouze spekulovalo, se nyní potvrdilo. Český reprezentant v olympijském triatlonu Jan Čelůstka vynechá kvůli únavové zlomenině v nártu levé nohy mistrovství Evropy, které je na programu v polovině června v Turecku.

projít na článek

Švarc se v Egyptě blýsknul třetím místem

Český triatlonista Přemysl Švarc se v závodě Afrického poháru v Hurghádě v Egyptě blýsknul třetím místem. Získal body do žebříčku a bude mít klid na další přípravu. Druhý český reprezentant Tomáš Řenč doběhl na 15. místě. Olympionik Jan Čelůstka bojoval v

projít na článek

Triatlonista Jan Čelůstka 27. v závodě MS v Jižní Koreji

Jihokorejský Tongyeong hostil v sobotu 22.10. předposlední závod seriálu Mistrovství světa v triatlonu. Na start se postavili i dva čeští reprezentanti, Jana Machačová a Jan Čelůstka. Oba shodně závod dokončili ve třetí desítce.

projít na článek