Olympionik Viktor Teplý vicemistrem Evropy ve třídě D-one!

Olympionik Viktor Teplý (účastník dvou olympiád v Londýně a v Riu) z Jachtklubu Brno se stal vicemistrem Evropy ve třídě D-one. Od 20. do 23. 9. se v italské Santa Margheritě Ligure konalo mistrovství Evropy ve třídě D-One. Odjelo se osm rozjížděk. Jezdilo se převážně ve slabším větru 5–8 uzlů.

projít na článek

Bratři Viktor a Ondřej Teplý budou závodit proti sobě

Ve čtvrtek 31. 5. začíná v Rakousku na Wolfgangsee mistrovství světa – D-One Gold Cup 2018, kde se očekává účast 50 lodí. Čerstvý mistr republiky v této třídě, olympionik třídy Laser Viktor Teplý nebude chybět a ani jeho bratr a reprezentační kolega ve tř

projít na článek

Viktor Teplý mistrem Evropy ve třídě D-One

Mistrovství Evropy třídy D-One se jelo na krásném švýcarském jezeře Biel od 12. do 15. září. Ovládli jej dva Češi – zvítězil Viktor Teplý, který závodí především na olympijském Laseru, a stříbro bral Marek Bachtík.

projít na článek

22. místo pro Viktora Teplého na mistrovství Evropy Laserů

Od čtvrtka 8. 10. do úterý 13. 10. se v polském Gdaňsku konalo mistrovství Evropy třídy Laser Standard a Radial. Nejlépe z našich reprezentantů si vedl Viktor Teplý, který skončil ME na 22. místě v olympijské třídě Laser Standard.

projít na článek

Mistrovství ČR v jachtingu aneb Rušno pod Pálavou

Zatímco celá Pálava doslova praskala ve švech pod náporem cyklistů a milovníků vína a burčáku, na Nových Mlýnech se konalo mistrovství republiky v jachtingu v několika lodních třídách. Třídu Laser ovládl olympionik Viktor Teplý, třídu Laser 4.7 nadějný ju

projít na článek

Dramatické mistrovství Evropy olympijských tříd ILCA 6 a ILCA 7

Ondřej Teplý, Viktor Teplý, Mikuláš Vaszi, Jiří Himmel, Klára Himmelová a Alessia Palanti startovali na mistrovství Evropy třídy ILCA 6 a 7 v italské Andoře.

projít na článek