Omezení provozu

Dle vládního nařízení žádáme zákazníky aby dodržovali vládní opatření, a nevcházeli do dílny a kanceláře. Omezili jsme provoz firmy, tudíž na neobjednané zákazníky není čas. Pokud máte s něčím problém zavolejte si, rádi poradíme . Tímto Vám všem chceme poděkovat a budeme se těšit

projít na článek

Omezení provozu telefonní ústředny

Ve dnech 11.6.-14.6.2021 dojde k omezení provozu telefonní ústředny.  V případě potřeby nás kontaktujte na e-mail [email protected]. Děkujeme za pochopení.

projít na článek

Upozornění 21.2.2019 omezen provoz

Vážení obchodní partneři, dne 21.2.2019 od 7:30-14:30 dojde z důvodu přerušení dodávky elektřiny k omezení provozu společnosti. Děkujeme za pochopení.

projít na článek

Omezení provozu depozita 11.7. - 25.7.2022

Z důvodu nepřítomnosti vedoucí útulku bude tento a příští týden omezen provoz depozita. O kočičky bude postaráno. Požadavky na návštěvy, umístění, adopce apod. odložte, prosím, na konec července.

projít na článek

První den omezení v Gajdošově v Brně autobusem MHD: tři zastávky za dvacet minut

/VIDEO/ Kvůli opravě vodovodu a kanalizace začala v pondělí omezení ve frekventované Gajdošově ulici v brněnských Židenicích. Místo čtyř pruhů projedou auta pouze dvěma. Omezení potrvají až do konce října příštího roku. Deník si hned první den vyzkoušel,

projít na článek