Omezení spojené s vyhlášenou karanténou

Čaute. Současnou situaci nebereme na lehkou váhu a protože naše zboží je, s ohledem na zdraví lidí, úplně na vedlejší

projít na článek

Suzuki prodlužuje záruku u svých modelů na 5 roků

Vysokou kvalitu a vyhlášenou spolehlivost osobních vozů Suzuki nově podtrhuje prodloužená záruka Suzuki Premium, která pokrývá záruční případy nad rámec tovární záruky až do nájezdu 150 000 km nebo 5 let stáří vozidla. Dalším bonusem pro zákazníky Suzuki

projít na článek

Omezení pacienta pásy v lůžku v judikatuře ESLP

V posledních týdnech před sepsáním článku se objevují zprávy o dlouhodobém (mnoho let trvajícím) používání pásů v psychiatrické nemocnici.1 V článku shrnuji, co k omezení pásy v lůžku uvedl Evropský soud pro lidská práva a jeho závěry doplňuji o postřehy

projít na článek

Omezení provozu v Brně

Z důvodu rekonstrukce povrchu komunikace bude od 23:30 v pátek 4. srpna 2023 do 23:30 v pátek 18. srpna 2023 (předpoklad) omezen provoz v ulicích Opuštěná a Zvonařka. Omezení se dotknou i provozu trolejbusu 31.

projít na článek

Omezení provozu na ulici Hybešova

V pondělí 11. září 2023 zahájí firma EG.D, a.s. výkopové práce na ulici Hybešova. Až do skončení prací dojde v ulici k omezení provozu na jeden jízdní pruh. Předpokládaná doba trvání je do soboty 16. září 2023.

projít na článek

Omezení provozu na ulici Husova

V pondělí 18. září 2023 zahájí firma EG.D, a.s. výkopové práce na ulici Husova. Až do skončení prací dojde v ulici k omezení provozu na jeden jízdní pruh. Předpokládaná doba trvání je do soboty 23. září 2023.

projít na článek