On-line poker tells

Pokud hrajeme poker naživo a chceme vyhrávat, zákonitě musíme sledovat tzv. tells. Tells – řeč těla – představuje celkem rozsáhlý Článek On-line poker tells se nejdříve objevil na Poker-hra.cz.

projít na článek

Jak začít hrát online poker?

Cílem tohoto článku je předložit kompletní návod, jak začít hrát online poker.Informace v textu jsou napsány tak, aby byly srozumitelné Článek Jak začít hrát online poker? se nejdříve objevil na Poker-hra.cz.

projít na článek

Loose aggressive poker

Když ovládnete TAG styl a chcete si užít trochu více hry, nebo jste od přírody více kreativní a odvážní, je Článek Loose aggressive poker se nejdříve objevil na Poker-hra.cz.

projít na článek

Nový Tucson je první SUV Hyundai ve výbavě N Line

Hyundai Motor rozšiřuje nabídku atraktivních verzí N Line na evropském trhu o nový Tucson N Line, který je zároveň prvním SUV se sportovním vzhledem a jízdními vlastnostmi

projít na článek

Kia Stonic nově ve sportovní variantě GT Line

Kia dnes odhalila nový Stonic GT Line coby nejnovější model značky rozšířený o sportovně pojatou variantu ‚GT-Line‘.

projít na článek

Nový on-line objednávací systém

Od nového roku jsme pro vás spustili nový on-line objednávací systém. Všichni registrovaní pacienti se mohou nyní objednávat k návštěvám ordinace online a to již bez přihlašovacích údajů. Připomínáme, že objednání k lékaři na Vámi vybrané datum a čas je u

projít na článek