ONDRA A HANKA SVATBA

Moc hezká svatba na krásném místě na Farmě v Herouticích. Ondrovi a Hance přeji jen to krásné. @BLACKARTCZ default The post ONDRA A HANKA SVATBA appeared first on blackart.cz.

projít na článek

Svatba × svadba

Mnoho Čechů se při pravopisu řídí tím, jak se slova vyslovují – slyším p píšu p. Tato metoda ovšem mnohdy nefunguje s vznikají tak zbytečné gramatické chyby. Jedním z těchto případů je i podstatné jméno svatba x svadba. Pokud si spisovnou formou nejsme ji

projít na článek

VAŠEK A ŠÁRKA SVATBA

Šárce a Vaškovi přeju v životě hodně zdraví a taky štěstí v jejich manželství. @BLACKARTCZ

projít na článek

Karneval fotbalistů 2014

15.3.2014 Tradiční Karneval fotbalistů se tento rok konal v úvalské sokolovně v sobotu 15. března. Fotografie z tohoto kulturního počinu nám poslal pan Vlastimil Váňa. Hudební doprovod večera obstaral Ondra Novák s kapelou Univers.

projít na článek

Ondra Novák se svým videem mezi výherci soutěže Senátu ČR

17. listopadu 2020 vyhlásila Kancelář Senátu Parlamentu České republiky veřejnou tvůrčí soutěž na téma "Co pro mne znamená svoboda?" Jak si v ní vedli studenti našeho gymnázia? Dočtete se v příspěvku pana učitele Tobolky.

projít na článek

Házenkářky opět nezklamaly!

V pondělí 21. 3. 2016 náš tým odcestoval do Olomouce, kde se utkal s vítězkami Olomouckého a Zlínského kraje. Přestože jsme tentokrát nebyly v plném počtu, dvě hráčky základní sestavy postihlo zranění a nemoc, odvedlly holky skvělý výkon postavený předevš

projít na článek