Opel Mokka Electric

Atraktivní elektromobil Opel Mokka-e vyjíždí do nového modelového roku s novým označením a výrazně vylepšenými parametry: Nejprodávanější německý elektromobil třídy B-SUV za měsíce říjen a listopad se propříště bude jmenovat Opel Mokka Electric a je výkonnější i efektivnější. Držitel titulu „Zlatý volant 2021“ dostal novou trakční baterii 54 kWh, která nyní vozu poskytuje dojezd až 406 km (dle normy WLTP), což proti dřívějším 338 km znamená výrazné zlepšení o nějakých 20 procent. Zároveň energetická spotřeba Mokky Electric poklesla na 15,2 kWh na 100 km jízdy (WLTP). Novou Mokku Electric bude pohánět elektromotor o vyšším výkonu 115 kW/156 k s nejvyšším točivým momentem 260 Nm. Stejný trakční elektromotor bude pohánět i nedávno představenou plně elektrickou Astru Electric.

projít na článek

Nový Opel Mokka se krátce představil v Praze

Mokka je prvním Opelem s „tváří“ Opel Vizor a digitalizovanou palubní deskou Pure Panel.

projít na článek

Nový Opel Mokka: Vůz plný energie

Elektrický, bezemisní, energický: To je nový Opel Mokka!  

projít na článek

Nový Opel Mokka zná české ceny

Na český trh vyjíždí nový SUV model Opel Mokka, nejvýraznější letošní novinka německé automobilky Opel!

projít na článek

Opel: Mokka-e vybojovala Zlatý volant

Nejlepší vůz do 25 000 €: Elektromobil Mokka-e oslnil veřejnost i odbornou porotu. Výrazný design Opelu Mokka-e míří do budoucnosti .

projít na článek

Nový Opel Astra Electric přijíždí!

S novou Astrou Opel otevírá další zásadní kapitolu: Právě dnes německá automobilka odhalila první snímky nového BEV modelu Opel Astra Electric. Značka s bleskem ve znaku tak před

projít na článek